Aparthotel Winter

 1. Bosna i Hercegovina
 2. Republika Srpska
 3. Jahorina
 • Aparthotel Winter
 • 41 slika

Hotel Apart Hotel Winter (APART- HOTEL) - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina je smešten u vikend naselju Šator na 1635 metara nadmorske visine, udaljen 150m od ski staze. Pravo mesto za one koji žele da zimovanje na Jahorini provedu u opuštenoj i toploj planinskoj atmosferi. Okruženi predivnom prirodom sa uvek svežim i čistim planinskim vazduhom, pruža pravi užitak za porodicu i prija

Hotel Aparthotel Winter

Hotel Apart Hotel Winter (APART- HOTEL) - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina je smešten u vikend naselju Šator na 1635 metara nadmorske visine, udaljen 150m od ski staze. Pravo mesto za one koji žele da zimovanje na Jahorini provedu u opuštenoj i toploj planinskoj atmosferi. Okruženi predivnom prirodom sa uvek svežim i čistim planinskim vazduhom, pruža pravi užitak za porodicu i prijatelje. Obilna i kvalitetna domaća kuhinja poslužena u restoranu. Za ugodnije duge zimske noći tu je kamin sala gdje u najtoplijoj atmosferi pored vatre iz otvorenig kamina možete da se opustite i uživate. Winter nudi restoran, bar, zajednički salon i besplatan Wi-Fi u svim prostorijama. Okolina je pogodna za skijanje, a ponuda pansiona uključuje i uslugu za iznajmljivanje ski opreme.

 

Položaj Apart hotel Winter hotela:

Hotel Apart hotel Winter je smešten u vikend naselju Šator na 1635 metara nadmorske visine, udaljen 150m od ski staze. Pravo mesto za one koji žele da zimovanje na Jahorini provedu u opuštenoj i toploj planinskoj atmosferi. Okruženi predivnom prirodom sa uvek svežim i čistim planinskim vazduhom, pruža pravi užitak za porodicu i prijatelje.

Smeštaj:

Pansion Winter ima 3 tipa apartmana i standardne sobe, i to:

 • Apartman površine 36m2 – sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila;
 • Apartman površine 65m2 – sastoji se od dnevnog boravka, 2 spavaće sobe i kupatila;
 • Apartman površine 102m2 – sastoji se od dnevnog boravka, 3 spavaće sobe i 2 kupatila.

Svakom apartmanu gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu, Smart TV. Svi app su orijentisani prema istoku i imaju pogled na vrh Jahorine. Ima 14 porodičnih soba, svaka soba ima zasebno kupatilo, besplatan pristup internetu, Smart TV.

Usluga:

Cena u apartmanima je na bazi najma apartmana. Mogućnost doplate za polupansion koja iznosi 16,50 eur po osobi – plaćanje na licu mesta;

Cena u standardnoj sobi je na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera - meni).

Sadržaj hotela Apart hotel Winter:

Obilna i kvalitetna domaća kuhinja poslužena u restoranu. Za ugodnije duge zimske noći tu je kamin sala gdje u najtoplijoj atmosferi pored vatre iz otvorenig kamina možete da se opustite i uživate. Winter nudi restoran, bar, zajednički salon i besplatan Wi-Fi u svim prostorijama. Okolina je pogodna za skijanje, a ponuda pansiona uključuje i uslugu za iznajmljivanje ski opreme. Usluga korišćenje Wellness&SPA centra (finska sauna, hidromasažni bazen, topla atomska klupa) u trajanju od 90 min – 12,50 eur po osobi – plaćanje na licu mesta.

Napomene:

 • Boravišna taksa i osiguranje 1,80 eur po osobi i danu (deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu, samo osiguranje 0,30 eur po danu) – Uključena u cenu (plaćanje u agenciji).
 • Za boravak kraći od 7 noćenja hotel zadržava pravo izmene cenovnika;
 • Parking mora da se rezerviše unapred i ne plaća se.
 • U slučaju otkazivanja rezervacije hotel ne vrši povrat uplaćenog avansa. Hotel ne uvažava loše vremenske uslove za prevremni odlazak i otkaz rezervacije.

Lokacije