MPM Hotel Sport

 1. Bugarska
 2. Regija Bansko
 3. Bansko
 • MPM Hotel Sport
 • 22 slika

Hotel MPM Sport ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 200m udaljen početne stanice gondole i 1,2km od centra Banskog. Hotel je izgrađen 2010. god, a renoviran 2023. god. Ima 1 zgradu, 5 spratova i 84 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak i set meni za večeru. Važna napomena! MPM Sport hotel je u p

Hotel MPM Hotel Sport

Hotel MPM Sport ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 200m udaljen početne stanice gondole i 1,2km od centra Banskog. Hotel je izgrađen 2010. god, a renoviran 2023. god. Ima 1 zgradu, 5 spratova i 84 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak i set meni za večeru.

 

Važna napomena! MPM Sport hotel je u procesu renoviranja, aplicirao je za 5*.

 

Položaj:

MPM Sport Hotel je udaljen cca 200m udaljen početne stanice gondole i 1,2km od centra Banskog.

Sadržaj:

Recepcija, sef (uz doplatu), usluga u sobi, wi-fi u celom hotelu (besplatan), lobi bar, glavni restoran, lekar na poziv, relax zona, garaža (uz doplatu, cca 13 eur dnevno), parking na otvorenom pored hotela (uz doplatu, cca 8 eur dnevno).

U cenu je uključeno: korišćenje zatvorenog bazena, sauna, parno kupatilo, rimsko kupatilo, skijašnica, wi-fi.

U cenu nije uključeno: masaže, đakuzi, kozmetički tretmani.

Smeštaj:

Hotel je izgrađen 2010. god, a renoviran 2023. god. Ima 1 zgradu, 5 spratova i 84 smeštajnih  jedinica. Sve sobe imjau balkon ili terasu, centralno grejanje, kablovski TV, mini bar (uz doplatu),wi-fi, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil i papuče, ketler. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Executive sobe imaju cca 30m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj.
 • Deluxe sobe imaju oko 40m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj. Manji broj deluxe soba ima 3 standard ležaja (na upit).
 • Apartmani imaju oko 55m2, u spavaćoj sobi se nalazi bračni ili 2 standard ležaja, a u dnevnoj sobi 1 pomoćni ležaj. Deluxe VIP apartmani su prostraniji od apartmana.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak i set meni za večeru. Pića se dodatno plaćaju.

NG večera je obavezna i iznosi 100 eur za odrasle i 50 eur za decu od 2-12,99 god. (za goste koji koriste uslugu noćenje sa doruškom, uključena je u cenu). NG večera je obavezna i iznosi 75 eur za odrasle i 32 eur za decu od 2-12,99 god. (za goste koji koriste uslugu polupansiona, uključena je u cenu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://mpmhotels.bg/hotel/mpm-sport-hotel/

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Lokacije