MPM Hotel Sport

  1. Bugarska
  2. Regija Bansko
  3. Bansko
  • MPM Hotel Sport
  • 62 slika

Hotel Mpm Sport ★★★★ - Bansko, Bugarska je smešten u podnožju planine Pirin, oko 100m od početne stanice gondole i oko 500m od samog centra. Hotel je izgrađen 2010 godine, a renoviran 2015 godine. Poseduje jednu zgradu, na 5 spratova, sa ukupno 84 jedinice. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu bez doplate. Lokacija: H

Hotel MPM Hotel Sport

Hotel Mpm Sport ★★★★ - Bansko, Bugarska je smešten u podnožju planine Pirin, oko 100m od početne stanice gondole i oko 500m od samog centra. Hotel je izgrađen 2010 godine, a renoviran 2015 godine. Poseduje jednu zgradu, na 5 spratova, sa ukupno 84 jedinice. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu bez doplate.

 

Lokacija:

Hotel MPM Sport je smešten u podnožju planine Pirin, oko 100m od početne stanice gondole i oko 500m od samog centra.

Sadržaj:

Hotel je izgrađen 2010 godine, a renoviran 2015 godine. Poseduje jednu zgradu, na 5 spratova, sa ukupno 84 jedinice.

Hotel MPM Guinness sadrži recepciju, lobi bar, restoran, Wi-Fi koji je dostupan u celom hotelu bez doplate, skijašnicu za sopstvenu opremu. Krevetac za bebe i visoka stolica za decu u restoranu, su dostupni na zahtev i bez doplate. Takođe hotel raspolaže sa zatvorenim bazenom koji se greje,kao i deo za decu, spa centrom, saunom, parnim kupatilom, rimskim kupatilom, malim fitnes centrom, kao i doktorom.

Za decu: Krevetac za bebe i visoka stolica za decu u restoranu, su dostupni na zahtev i bez doplate.

Uz doplatu: Sef, usluga u sobi, masaže, usluge u salonu lepote, jacuzzi.

Parking: Garaža – uz doplatu (oko 10 Eur po noćenju), parking ispred hotela – uz doplatu (5 Eur po noćenju).

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

NG večera je OBAVEZNA i iznosi 95 eur za odrasle i 48 eur za decu od 2-12,99 god. (uključena je u cenu).

Smeštaj:

  • Executive sobe ( 2 standardna kreveta I 1 pomoćni ležaj, max 3 odrasle osobe) – oko 30m2, poseduje francuski ležaj ili 2 standardna ležaja i fotelju na rasklapanje.
  • Deluxe sobe (2 standardna kreveta i 1 pomoćni ležaj, max 2 odrasle osobe + 2 deteta ili 3 odrasle osobe) – oko 40m2, poseduje francuski ili 2 standardna ležaja i sofu na razvlačenje. Hotel takođe poseduje ograničeni broj deluxe trokrevetnih soba sa 3 standardna kreveta i dostupni su na upit
  • Apartmani (2 standardna kreveta i 1 pomoćni ležaj, max 4 odrasle osobe) – oko 55m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevna soba sa sofom na razvlačenje.
  • Deluxe VIP Apartmani prostraniji nego standardni apartmani.

Sve jedinice imaju balkon, centralno grejanje, kablovsku TV, telefon, mini bar (uz doplatu), Wi-Fi, tepih, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, bademantil i papuče.

Napomena:

Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce.

Na početku i na kraju sezone hoteli koji nemaju dovoljno gostiju zadržavaju pravo da otvoreni bufe-samoposluživanje izbor više jela za doručak i večeru serviraju kao kontinentalni doručak i večera set meni posluženje za stolom (izbor 2 glavna jela). Hoteli zadržavaju ovu mogućnost bez obaveze da umanje cenu boravka u hotelu.

https://mpmhotels.bg/hotel/mpm-sport-hotel/

 


Lokacije