Mura Borovetz

 1. Bugarska
 2. Regija Borovec
 3. Borovec
 • Mura Borovetz
 • 35 slika

Hotel Mura ★★★ - Borovec, Bugarska se nalazi u Borovecu, udaljen je cca 1km od centra i ski lifta. Hotel ima 19 eko soba, 17 standardnih, 20 lux soba i 9 trokrevetnih soba. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Položaj: Mura hotel se nalazi u Borovecu, udaljen je cca 1km od centra i ski lifta. Sadržaj: Delimič

Hotel Mura Borovetz

Hotel Mura ★★★ - Borovec, Bugarska se nalazi u Borovecu, udaljen je cca 1km od centra i ski lifta. Hotel ima 19 eko soba, 17 standardnih, 20 lux soba i 9 trokrevetnih soba. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

Položaj:

Mura hotel se nalazi u Borovecu, udaljen je cca 1km od centra i ski lifta.

Sadržaj:

Delimično je renoviran 2022-2023. god. Ima recepciju, glavni restoran (renoviran leto 2023.), novi otvoren Spa (2022.), zatvorenu relax zonu, lobi bar sa kaminom, skijašnicu, rentiranje skija, bilijar, fitnes, masaže, uslugu u sobi, sef, konferencijsku salu, dečija igraonica.

U cenu je uključeno: fitnes, skijašnica, wi-fi u celom hotelu, sauna (odvojena od Spa zone koja se plaća).

U cenu nije uključeno: parking (cca 6 eur dnevno), otvorena Sky Spa zona (đakuzi, infracrvena sauna, finska sauna, parno kupatilo), unutrašnja relax zona sa kaminom). Deci do 8 god. je zabranjen ulaz u Spa centar, deci od 9-15 god. je dozvoljen samo u pratnji odrasle osobe.

Smeštaj:

Hotel ima 19 eko soba, 17 standardnih, 20 lux soba i 9 trokrevetnih soba.  Lux i trokrevetne sobe su renovirane 2022-2023. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, telefon, TV, mini frižider, wi-fi. Samo lux sobe (nalaze se na 1. spratu) imaju terasu. Trokrevetne sobe se nalaze na 4. spratu. Dečiji krevetac je na upit.

 • Eko sobe imaju cca 15m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Standard soba imaju cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj.
 • Lux sobe imaju oko 30m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj. Sve lux sobe imaju terasu i nalaze se na 1. spratu.
 • Trokrevetne sobe imaju oko 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj. Sve trokrevetne sobe se nalaze na 4. spratu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Božićna večera 25.12. je obavezna I iznosi 30 eur po odrasloj osobi I 15 eur za decu od 4-12,99 god. (uključena je u cenu). NG večera je obavezna i iznosi 70 eur za odrasle i 35 eur za decu od 4-12,99 god. (uključena je u cenu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.borovetz-resort.com/en/hotel-moura/

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Lokacije