Hotel Rila

  • Hotel Rila
  • 48 slika

Hotel Rila ★★★★ - Borovec, Bugarska smešten je na idealnoj lokaciju, u samo centru Boroveca i podnožju ski staza. Udaljen je cca. 200m od gondola, 50m od ski lifta Martinovi Baraka i 50m od ski lifta Sitnyakovo Express. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Položaj: Rila hotel smešten je na idealnoj lokaciju, u samo centru Boroveca i

Hotel Hotel Rila

Hotel Rila ★★★★ - Borovec, Bugarska smešten je na idealnoj lokaciju, u samo centru Boroveca i podnožju ski staza. Udaljen je cca. 200m od gondola, 50m od ski lifta Martinovi Baraka i 50m od ski lifta Sitnyakovo Express. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

Položaj:

Rila hotel smešten je na idealnoj lokaciju, u samo centru Boroveca i podnožju ski staza. Udaljen je cca. 200m od gondola, 50m od ski lifta Martinovi Baraka i 50m od ski lifta Sitnyakovo Express.

Sadržaj:

Recepcija, restoran, lobi bar, koktel bar, noćni bar, bar pored bazena, Spa centar (zatvoren bazen, đakuzi, fitnes, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, škola skijanja, skijašnica, masaže).

U cenu je uključeno: korišćenje zatvorenog bazena, 2 đakuzija, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, fitnes, skijašnica, wi-fi u celom hotelu, parking na otvorenom sa ograničenim brojem mesta, bez nadzora.

U cenu nije uključeno: masaža, mini bar, sef na recepciji, garaža sa ograničenim brojem mesta. Postoji i dečije igralište koje radi uglavnom od 15-23h za decu uzrasta od 4-7 god. (2 sata dnevno je besplatno), dečija animacija za decu uzrasta od 4-14 god, dečija igraonica uz doplatu (stoni tenis, pikado itd.).

Smeštaj:

Zajedničke prostorije hotela su renovirane 2015. god, dok su superior sobe i deluxe suite 2017. god. i signature sobe 2019-2020 god. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, TV, telefon, balkon ili terasu sa pogledom na planinu ili borovu šumu. Čuvanje ski i snowbord opreme u sobama je zabranjeno. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

  • Signature sobe imaju cca 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj. Signature sobe sa pogledom na stazu imaju veliku terasu sa garniturom – sto + 2 stolice.
  • Superior sobe imaju cca 28m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj. Superior sobe sa pogledom na stazu imaju veliku terasu sa garniturom – sto + 2 stolice. Imaju mini bar.
  • Superior povezane sobe su 2 superior sobe sa vratima između.
  • Superior porodične sobe imaju cca 28m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 2 pomoćna ležaja. Porodične sobe se nalaze do 2. sprata u zapadnom krilu hotela.
  • Deluxe suite imaju oko 56m2, sastoje se iz 2 odvojen sobe (u dnevnoj sobi se nalazi ugaona sofa, a u spavaćoj 2 standard ili 1 bračni ležaj. Nalaze se u zapadnom krilu hotela, od 6. do 9. sprata.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju. Ukoliko u hotelu boravi 50 i manje gostiju, obroci se služe po principu set-menija.

Božićna večera 25.12. je obavezna i iznosi 55 eur po odrasloj osobi i 28 eur za decu od 2-11,99 god. (uključena je u cenu). NG večera je obavezna i iznosi 95 eur za odrasle i 65 eur za decu od 2-11,99 god, (uključena je u cenu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.rilaborovets.com/

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije