MPM Family Hotel Merryan

 1. Bugarska
 2. Regija Pamporovo
 3. Pamporovo
 • MPM Family Hotel Merryan
 • 50 slika

Hotel MPM Merryan ★★★ - Pamporovo, Bugarska se nalazi se u centru Pamporova. Udaljen je cca 1,5km od početne stanice gondole Malina i 3km od ski centra Studenets. Hotel ima 1 zgradu, 5 spratova, nema lift, 15 standard soba I 5 suite-ova. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela

Hotel MPM Family Hotel Merryan

Hotel MPM Merryan ★★★ - Pamporovo, Bugarska se nalazi se u centru Pamporova. Udaljen je cca 1,5km od početne stanice gondole Malina i 3km od ski centra Studenets. Hotel ima 1 zgradu, 5 spratova, nema lift, 15 standard soba I 5 suite-ova. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, a set meni za večeru – izbor više salata, dezerta i 1 glavno jelo).

 

Položaj:

MPM Hotel Merryan se nalazi se u centru Pamporova. Udaljen je cca 1,5km od početne stanice gondole Malina i 3km od ski centra Studenets.

Sadržaj:

Recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), usluga u sobi, skijašnica (besplatna), lobi bar, glavni restoran, parking na otvorenom sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu).

U cenu je uključeno: korišćenje saune, parno kupatilo, đakuzi, manja teretana, skijašnica, wi-fi na recepciji i u lobiju, transfer do ski regije Malina prema hotelskom rasporedu.

U cenu nije uključeno: masaža...

Smeštaj:

Hotel ima 1 zgradu, 5 spratova, nema lift, 15 standard soba I 5 suite-ova. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralno grejanje, kablovsku TV, telefon, mini bar (uz doplatu). Dečiji krevetac na upit, besplatan je.

 • Standard soba ima cca 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + pomoćni ležaj. Neke sobe imaju balkon ili terasu.
 • Suite ima cca 60m2, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj, a u dnevnoj sobi 1 pomoćni ležaj, sobe su odvojene vratima, imaju balkon ili terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, a set meni za večeru – izbor više salata, dezerta i 1 glavno jelo). Pića se dodatno plaćaju.

NG večera je obavezna i iznosi 90 eur za odrasle i 45 eur za decu od 2-11,99 god, (uključena je u cenu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://mpmhotels.bg/hotel/mpm-merryan-hotel/

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Lokacije