MPM Family Hotel Merryan

  1. Bugarska
  2. Regija Pamporovo
  3. Pamporovo
  • MPM Family Hotel Merryan
  • 55 slika

Hotel Mpm Family Merryan ★★★ -Pamporovo, Bugarska se nalazi u centru Pamporova na oko 1.5 km od početne stanice ski centra Malina i na 3 km od ski centra Studenec. Hotelska zgrada sa 5 spratova, bez lifta, 15 standarnih soba i 5 apartmana. Nudi uslugu polupansion (švedski sto + izbor glavnog jela). Wi-Fi besplatan. Lokacija: MPM FAMILY HOTEL MERRYAN nalazi se u centru Pamporova na oko 1.5 km o

Hotel MPM Family Hotel Merryan

Hotel Mpm Family Merryan ★★★ -Pamporovo, Bugarska se nalazi u centru Pamporova na oko 1.5 km od početne stanice ski centra Malina i na 3 km od ski centra Studenec. Hotelska zgrada sa 5 spratova, bez lifta, 15 standarnih soba i 5 apartmana. Nudi uslugu polupansion (švedski sto + izbor glavnog jela). Wi-Fi besplatan.

 

Lokacija:

MPM FAMILY HOTEL MERRYAN nalazi se u centru Pamporova na oko 1.5 km od početne stanice ski centra Malina i na 3 km od ski centra Studenec.

Sadržaj:

Hotelska zgrada sa 5 spratova, bez lifta, 15 standarnih soba i 5 suites. Hotel poseduje recepciju, sefovi za iznajmljivanje na recepciji (uz doplatu) , room service (uz doplatu), Wi-Fi u javnim prostorijama bez doplate, skijašnicu bez doplate, lobi bar, glavni restoran.

Za decu: Krevetac za decu ( na upit, bez doplate), hranilice za decu u restoranu.

Besplatno: Sauna, parno kupatilo, jacuzzi, mala teretana, skijašnica, Wi- Fi na recepciji, u lobiju i sobama. Shuttle bus je besplatan do skijališta Malina. Otvoreni parking sa ograničenim brojem mesta, uz doplatu.Dodaci za čaj i kafu u sobama se svakodnevno dopunjuju.

Uz doplatu: Masaže i ostalo što nije navedeno da je besplatno.

Usluga:

Polupansion ( švedski sto+ izbor glavnog jela).

Smeštaj:

  • Standarna soba ( 2 standardna i 1 pomoćni ležaj ( fotelja na razvlačenje) za max 2 odrasle osobe i 1 dete) površine 25m2 , kupatilo sa tuš kabinom. Neke sobe imaju balkon.
  • Suite ( 2 standardnai 2 pomoćna ležaja, max za dve odrasle i dvoje dece, ili 3 odrasle), površine 60m2  - spavaća soba sa bračnim krevetom odvojena vratima od dnevne sobe u kojoj je sofa na razvlačenje, kupatilo sa kadom i balkonom.

Sve smeštajne jedinice imaju centralno grejanje, kablovsku tv, telefon, mini bar ( uz doplatu ), Wi- Fi, tepih, fen za kosu.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Website: https://mpmhotels.bg/hotel/mpm-merryan-hotel/

 


Lokacije