Complex Kamelia

  1. Bugarska
  2. Regija Pamporovo
  3. Pamporovo
  • Complex Kamelia
  • 15 slika

Hotel Apart Kamelia ★★★★ - Pamporovo, Bugarska se nalazi na odličnoj lokaciji, nadomak ski staze. Udaljen je cca 250m od ski lifta i 1,5km od centra Pamporova. Hotel datira iz 2011. god. Ima 1 zgradu, 3 lifta i 123 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu samo najam ili noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Položaj: Apart-hotel K

Hotel Complex Kamelia

Hotel Apart Kamelia ★★★★ - Pamporovo, Bugarska se nalazi na odličnoj lokaciji, nadomak ski staze. Udaljen je cca 250m od ski lifta i 1,5km od centra Pamporova. Hotel datira iz 2011. god. Ima 1 zgradu, 3 lifta i 123 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu samo najam ili noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

Položaj:

Apart-hotel Kamelia se nalazi na odličnoj lokaciji, nadomak ski staze. Udaljen je cca 250m od ski lifta i 1,5km od centra Pamporova.

Sadržaj:

Recepcija sa sefom (uz doplatu), usluga u sobi, w-fi, skijašnica, lobi bar, glavni restoran, mehana, konferencijska sala (kapacitet 100 mesta), igralište na otvorenom, Spa centra sa zatvorenim bazenom, parking na otvorenom, animacija za decu uveče, čuvanje dece (na upit, uz doplatu), elekronske igrice (uz doplatu), ski obdanište za decu od 4-8 god. (uz doplatu, obuhvata časove za najmlađe polaznike, igre na otvorenom i u zatvorenom, ručak).

U cenu je uključeno: korišćenje zatvorenog bazena, finska sauna, parno kupatilo, relax zona, đakuzi, hamam, fitnes, skijašnjica, wi-fi.

U cenu nije uključeno: stoni tenis, bilijar, masaža, Spa tretmani, garaža.

Smeštaj:

Hotel datira iz 2011. god. Ima 1 zgradu, 3 lifta i 123 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralno grejanje, mini kuhinju (sto sa stolicama, mini frižider, posuđe, ringlu, aspirator), sat TV, telefon, internet, balkon ili terasu, kamin. Pegla i daska za peglanje se mogu iznajmiti na recepciji hotela, kao i bade mantil (uz doplatu). Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

  • 35 apartmana sa 1-spavaćom sobom imaju cca 50m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj, odvojenu spavaću i dnevnu sobu.
  • 45 apartmana sa 2-spavaće sobe imaju cca 75m2, 2 spavaće sobe sa po 2 standard ili 1 bračnim ležajema i dnevnu sobu sa 1 pomoćnim ležajem.
  • 3 apartmana sa 3-spavaće sobe imaju cca 100m2, 3 spavaće sobe sa po 2 standard ili 1 bračnim ležajem i u dnevnoj sobi 1 pomoćni ležaj.

Postoje 3 smeštaje jedinice prilagođene osobama sa invaliditetom (1 apartman sa 1-spavaćom sobom i 2 apartmana sa 2-spavaće sobe).

Usluga:

Samo najam ili noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Božićna večera 25.12. je obavezna I iznosi 60 eur po odrasloj osobi I 40 eur za decu od 6-11,99 god. (uključena je u cenu). NG večera je obavezna i iznosi 120 eur za odrasle i 60 eur za decu od 3-11,99 god. (uključena je u cenu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.kamelia-hotel-pamporovo.com

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije