Aristoteles Holiday Resort And Spa

  • Aristoteles Holiday Resort And Spa
  • 34 slika

Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa ★★★★ - Uranopolis, Atos, Grčka je hotelski kompleks smešten na 3. prstu Halkidikija – Atos. Udaljen je oko 3 km od mesta Uranopolis i 113 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Aristoteles Holid

Hotel Aristoteles Holiday Resort And Spa

Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa ★★★★ - Uranopolis, Atos, Grčka je hotelski kompleks smešten na 3. prstu Halkidikija – Atos. Udaljen je oko 3 km od mesta Uranopolis i 113 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Aristoteles Holiday Resort & Spa hotela:

Aristoteles Holiday Resort & Spa je hotelski kompleks smešten na 3. prstu Halkidikija – Atos. Udaljen je oko 3 km od mesta Uranopolis i 113 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 240. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, sat TV, mini frižider, telefon, sef (besplatan), Wi-Fi (besplatan), balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan.

  • Standard sobe imaju oko 20 m2 , pogled vrt ili more, 2 standard ili 1 bračni ležaj, nalaze se u blizini recepcije, standard sobe pogled vrt su u prizemlju, a pogled more na višem spratu.
  • Superior sobe imaju oko 30-40 m2 , 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Porodične sobe pogled vrt imaju oko 45 m2 , 2 odvojene sobe vratima, u svakoj sobi se nalazi po 2 standard ili 1 bračni ležaj.
  • Mezoneta pogled more ima oko 50 m2 , sastoji se iz 2 nivoa, i na donjem i na gornjem nivou se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj (uglavom na donjem nivou bračni ležaj, a na gornjem 2 standard ležaja).

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Aristoteles Holiday Resort & Spa 4*:

Hotel se nalazi na blagom uzvišenju, sastoji se iz 1 glavne zgrade i 9 manjih zgrada. Ima recepciju sa lobijem, restoran, snack bar, bar pored bazena, bar na plaži, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), parking na otvorenom (besplatan), konferencijska sala, bazen na otvorenom sa dečijim delom, Spa i Wellness centar uz doplatu (unutrašnji bazen, sauna, hamam, đakuzi, salon lepote, masaža...), animacija u toku dana i uveče, teniski teren (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), dečije igralište, mini market.

Plaža hotela Aristoteles Holiday Resort & Spa 4*:

Peščano-škjunkovita plaža udaljena je oko 200-250 m. Hotel od plaže razdvaja magistrala i do nje se dolazi podzemnim prolazom. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se doplaćuju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://aristoteles.gr/ 

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije