Xenios Theoxenia Hotel

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Atos-Ouranoupolis
  • Xenios Theoxenia Hotel
  • 32 slika

Hotel Xenios Theoxenia ★★★★ - Uranopolis, Atos, Grčka je smešten na Atosu. Idealan je za porodičan odmor. Udaljen je oko 4 km od Uranopolisa i 110 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion plus na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića tokom obroka. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, i

Hotel Xenios Theoxenia Hotel

Hotel Xenios Theoxenia ★★★★ - Uranopolis, Atos, Grčka je smešten na Atosu. Idealan je za porodičan odmor. Udaljen je oko 4 km od Uranopolisa i 110 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion plus na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića tokom obroka. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Xenios Theoxenia hotela:

Xenios Theoxenia hotel pripada lancu Xenios hotela smešten na Atosu. Idealan je za porodičan odmor. Udaljen je oko 4 km od Uranopolisa i 110 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel broji 151 smeštajnu jedinicu, koje su raspoređene u 4 zgrade. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, TV, balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan.

  • Eko sobe bez pogleda imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Dvokrevetne sobe pogled vrt ili bočni pogled more imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Standard pogled vrt imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj. Postoji mogućnost dodavanja još jednog pomoćnog ležaja.
  • Porodične sobe u potkrovlju sa pogledm na bazen imaju oko 75 m2, sastoje se iz 2 nivoa, na donjem nivou se nalazo dnevna soba, mini kuhinja i kupatilo, a na gornjem spratu spavaća soba sa 1 bračnim ili 2 standard ležaja (u potkrovlju).
  • Mezoneta pogled bazen imaju oko 75 m2, sastoji se iz 2 nivoa, na donjem nivou se nalazo dnevna soba, mini kuhinja i kupatilo, a na gornjem spratu 2 spavaće soea sa po 1 bračnim ili 2 standard ležaja i 1 kupatilo.
  • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion plus na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića tokom obroka. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Xenios Theoxenia 4*:

Recepcija, lift, parking (besplatan), lekar na poziv (uz doplatu), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), restoran, barovi (glani bar, bar pored bazena, bar na plaži), dečije igralište, Mini klub za decu uzrasta od 2-12 god. u određenim terminima, bazen an otvorenom sa dečijim delom, večernja animacija (jednom nedeljno grčko veče), teniski teren (uz doplatu), stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu).

Plaža hotela Xenios Theoxenia 4*:

Hotel izlazi na peščanu plažu, na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu dobijaju uz depozit. Plaža je udaljena oko 100 m, do koje se dolazi podzemnim prolazom.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.Xenios Theoxenia-beach-hotel.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije