Cora Hotel & Spa Resort

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Afitos
 • Cora Hotel & Spa Resort
 • 16 slika

Hotel Cora Hotel & Spa (samo za osobe 12+ godina) ★★★★★ - Afitos, Kasandra, Grčka je moderan i luksuzan hotel u potpunosti renoviran 2023. godine. Namenjen je osobama starijima od 12 godina. Udaljen je oko 3 km od Afitosa i 70 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju.

Hotel Cora Hotel & Spa Resort

Hotel Cora Hotel & Spa (samo za osobe 12+ godina) ★★★★★ - Afitos, Kasandra, Grčka je moderan i luksuzan hotel u potpunosti renoviran 2023. godine. Namenjen je osobama starijima od 12 godina. Udaljen je oko 3 km od Afitosa i 70 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. Postoji i mogućnost doplate za All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Cora Hotel & Spa hotela:

Cora Hotel & Spa je moderan i luksuzan hotel u potpunosti renoviran 2023. godine. Namenjen je osobama starijima od 12 godina. Udaljen je oko 3 km od Afitosa i 70 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Cora Hotel & Spa ima 181 smeštajnu jedinicu. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, mini frižider, telefon, klimu, sef, balkon/ terasu.

 • Promo deluxe sobe imaju oko 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Deluxe sobe imaju oko 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, pogled more/ okolina. Postoje i deluxe sobe pogled more sa zajedničkim bazenom, kao i deluxe sobe pogled more sa privatnim bazenom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. Postoji i mogućnost doplate za All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Cora Hotel & Spa 5*:

Recepcija, lobi, restorani, barovi, parking, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela, spoljašnji bazen, teretana, konferencijska sala, Spa I Wellness (sauna, hamam, unutrašnji bazen, kozmetički tretmani, masaže).

Plaža hotela Cora Hotel & Spa 5*:

Hotel je smešten iznad magistrale, preko koje se pasarelom i liftom stiže do prelepe, peščane plaže na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

https://www.coraresort.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije