Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Agia Paraskevi
  • Ajul Luxury Hotel & Spa Resort
  • 125 slika

Hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort ★★★★★ - Agia Paraskevi, Kasandra, Grčka je luksuzan hotel novijeg datuma otvoren 2023. god, na prostranom uzvišenju sa kojeg se pruža panoramski pogled na Egejsko more. Nalazi se na jugozapadnoj obali Kasandre, nedaleko od mesta Agia Paraskevi poznatog po termalnim izvorima. Udaljen je oko 3 km od mesta Lutra i oko 104 km od aerodroma u Solunu. CENE I RASPOLOŽI

Hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort ★★★★★ - Agia Paraskevi, Kasandra, Grčka je luksuzan hotel novijeg datuma otvoren 2023. god, na prostranom uzvišenju sa kojeg se pruža panoramski pogled na Egejsko more. Nalazi se na jugozapadnoj obali Kasandre, nedaleko od mesta Agia Paraskevi poznatog po termalnim izvorima. Udaljen je oko 3 km od mesta Lutra i oko 104 km od aerodroma u Solunu.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Ajul Luxury Hotel & Spa Resort hotela:

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort je luksuzan hotel novijeg datuma otvoren 2023. god, na prostranom uzvišenju sa kojeg se pruža panoramski pogled na Egejsko more. Nalazi se na jugozapadnoj obali Kasandre, nedaleko od mesta Agia Paraskevi poznatog po termalnim izvorima. Udaljen je oko 3 km od mesta Lutra i oko 104 km od aerodroma u Solunu. 

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, mini frižider, telefon, balkin/ terasu. Dečiji krevetac je besplatna, na upit.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*:

Recepcija, nekoliko restorana i barova, parking, spoljašnji bazen sa dečijim delom, animacija u toku dana i uveče, teretana, teniski teren, teren za košarku, konferencijska sala, dečije igralište, igraonica, animacija za decu, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela, spa centar (unutrašnji bazen, masaže, kozmetički tretmani).

Plaža hotela Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*:

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort je udaljen oko 800 m od šljunkovite plaže, do koje je organizovan svakodnevni transfer prema hotelskom rasporedu.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.ajulresort.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije