Belohorizonte Fine Accommodation

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Furka
 • Belohorizonte Fine Accommodation
 • 45 slika

Hotel Belohorizonte - Furka, Kasandra, Grčka je moderan smeštaj apartmanskog tipa, koji se nalazi na prvom prstu Kasandri. Udaljen je cca 1,4 km od Skala Furke i 89 km od aerodrome u Solunu CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Belohorizonte hotela: Belohorizonte je moderan smeštaj apartmanskog tipa, koji se nalazi na prvom prstu Kasandri. Udaljen je cca 1,4 km od Skala Furke i 89 km od aerodr

Hotel Belohorizonte Fine Accommodation

Hotel Belohorizonte - Furka, Kasandra, Grčka je moderan smeštaj apartmanskog tipa, koji se nalazi na prvom prstu Kasandri. Udaljen je cca 1,4 km od Skala Furke i 89 km od aerodrome u Solunu

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Belohorizonte hotela:

Belohorizonte je moderan smeštaj apartmanskog tipa, koji se nalazi na prvom prstu Kasandri. Udaljen je cca 1,4 km od Skala Furke i 89 km od aerodrome u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 22. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, telehon, mini frižider, mini opremljenu kuhinju i klimu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Superior sobe imaju cca 23m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, pogled na vrt ili more.
 • Apartmani sa 1 spavaćom sobom imaju cca 35m2, u spavaćoj sobi se nalazi bračni ležaj ili 2 standard ležaja i u dnevnoj sobi pomoćni ležaj, pogled na vrt ili more.
 • Porodični suite sa 2 spavaće sobe pogled more ima cca 60m2, u 2 spavaće sobe po 2 standard ili 1 bračni ležaj i u dnevnoj sobi pomoćni ležaj.

Usluga:

Samo najam.

Sadržaj hotela Belohorizonte 3*:

Parking na otvorenom, wi-fi, lekar na poziv.

Plaža hotela Belohorizonte 3*:

Apartmanski smeštaj je udaljen cca 50m od peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.belohorizonte.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije