Naias

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Hanioti
 • Naias
 • 44 slika

Hotel Naias ★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka se nalazi u utbanom mestu Hanioti. Udaljen je oko 400 m od centra mesta i 90 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Naias hotela: Naias hotel se nalazi u utbanom mestu Hanioti.

Hotel Naias

Hotel Naias ★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka se nalazi u utbanom mestu Hanioti. Udaljen je oko 400 m od centra mesta i 90 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Naias hotela:

Naias hotel se nalazi u utbanom mestu Hanioti. Udaljen je oko 400 m od centra mesta i 90 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, mini kuhinju (nije dozvoljeno kuvanje), klimu, mini frižider, telefon, balkon/ terasu, TV, sef (uz doplatu).

 • Studio pogled grad/ okolina ima oko 25-30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u obe zgrade.
 • Superior studio pogled grad/ okolina oko 25-30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalazi se u glavnoj zgradi, renoviran 2019. god.
 • Apartman pogled vrt ima 35-40 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu odvojene vratima, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, nalazi se na plaži.
 • Superior apartman pogled vrt ima 35-40 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu odvojene vratima, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, nalazi se u glavnoj zgradi, renoviran 2019. god.

Postoje sobe pilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Naias 3*:

Sastoji se iz 2 zgrade. Stara se nalazi na plaži, a nova se nalazi preko puta ulice (oko 100 m je udaljena. Ima recepciju, restoran, bar, dečije igralište, bazen sa dečijim delom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Naias 3*:

Peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m. Suncobrani i ležaljke se plaćaju na plaži. oko 10 eur set po danu.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni (uz doplatu, oko 10 eur po danu).

https://naiashotel.gr/ 

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije