Sousouras Hotel

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Hanioti
  • Sousouras Hotel
  • 30 slika

Hotel Sousouras ★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka je u mestu Hanioti, na Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Udaljen je oko 100 m od cetra Haniotija, 4 km od Pefkohorija i 90 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Sousouras hotela: Sousouras hote

Hotel Sousouras Hotel

Hotel Sousouras ★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka je u mestu Hanioti, na Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Udaljen je oko 100 m od cetra Haniotija, 4 km od Pefkohorija i 90 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Sousouras hotela:

Sousouras hotel smešten je u mestu Hanioti, na Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Udaljen je oko 100 m od cetra Haniotija, 4 km od Pefkohorija i 90 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 77. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, telefon, TV, balkon/ terasu, mini frižider, klimu (plaća se oko 7 eur po danu). Dečiji krevetac se plaća, oko 8 eur po danu.

  • Standard sobe imaju oko 20 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Standard sobe za 4 osobe imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.
  • Porodične sobe imaju oko 38 m2, dve sobe koje nisu odvojene vratima, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.
  • Porodični bungalovi imaju oko 41 m2, dve sobe odvojene vratima, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 2 pomoćna ležaja, nalaze se u prizemlju.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se plaćaju.

Sadržaj hotela Sousouras 3*:

Sastoji se iz 9 anex zgrada i glavne zgrade, kao i manjih bungalova, recepcije, restorana, bara, dečijeg igrališta, bazena na otvorenom sa dečijim delom, parkinga sa ograničenim brojem mesta (besplatan je za goste hotela koji dolaze svojim vozilom, a ne rentiranim), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Sousouras 3*:

Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke (oko 10 eur set po danu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.sousourashotel.com/ 

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije