Tresor Sousouras Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Hanioti
 • Tresor Sousouras Hotel
 • 30 slika

Hotel Tresor Sousouras ★★★★ - ex Hanioti Palace, Hanioti, Kasandra, Grčka je manji, porodičan hotel smešten u u neposrednoj blizini centra Haniotija. Udaljen je oko 200 m od trga u Haniotiju, 5 km od Pefkohorija i 92 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Po

Hotel Tresor Sousouras Hotel

Hotel Tresor Sousouras ★★★★ - ex Hanioti Palace, Hanioti, Kasandra, Grčka je manji, porodičan hotel smešten u u neposrednoj blizini centra Haniotija. Udaljen je oko 200 m od trga u Haniotiju, 5 km od Pefkohorija i 92 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Tresor Sousouras hotela:

Tresor Sousouras je manji, porodičan hotel smešten u u neposrednoj blizini centra Haniotija. Udaljen je oko 200 m od trga u Haniotiju, 5 km od Pefkohorija i 92 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, balkon/ terasu, TV, telefon. Dečiji krevetac se plaća,oko 3 eur po danu.

 • Standard sobe imaju oko 22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj. U sobi mogu da se smeste i 2 odraslih i 2 dece (2. dete do 3,99 god, deli ležaj).
 • Superior sobe imaju oko 22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nedavno su renovirane.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Tresor Sousouras 4*:

Recepcija, restoran, bar, bazen na otvorenom sa dečijim delom, dečije igralište, nekoliko parking mesta (uz doplatu), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

Plaža hotela Tresor Sousouras 4*:

Gradska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.tresor-sousouras.gr/ 

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije