Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Kallitea
  • Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel
  • 97 slika

Hotel Aegean Melathron ★★★★★ - Kalitea, Kasandra, Grčka pripada grupaciji Aegean Star Hotels, smešten na Kasandri. Udaljen je oko 3 km od centra Kalitee i 80 km od aerodroma u Solunu. Hotel se sastoji iz 2 zgrade (jedna iznad, a druga ispod magistrale) i bungalova koji se nalaze s obe strane magistrale, povezani podzemnim prolazom. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživan

Hotel Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel

Hotel Aegean Melathron ★★★★★ - Kalitea, Kasandra, Grčka pripada grupaciji Aegean Star Hotels, smešten na Kasandri. Udaljen je oko 3 km od centra Kalitee i 80 km od aerodroma u Solunu. Hotel se sastoji iz 2 zgrade (jedna iznad, a druga ispod magistrale) i bungalova koji se nalaze s obe strane magistrale, povezani podzemnim prolazom. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Aegean Melathron hotela:

Aegean Melathron je luksuzan hotel sa 5*, koji pripada grupaciji Aegean Star Hotels, smešten na Kasandri. Udaljen je oko 3 km od centra Kalitee i 80 km od aerodroma u Solunu. Hotel se sastoji iz 2 zgrade (jedna iznad, a druga ispod magistrale) i bungalova koji se nalaze s obe strane magistrale, povezani podzemnim prolazom.

Smeštaj:

Hotel broji 255 soba, sobe sa pogledom na bazen se nalaze u gornjem delu hotela (iznad magistrale), a sobe sa pogledom na more u donjem delu hotela kao mezonete (ispod magistrale). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, telefon, mini frižider, balkon/ terasu, sat TV, Wi-Fi. Dečiji krevetac je besplatan.

  • Eco sobe pogled ulica imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, nalaze u gornjem delu hotela u glavnoj zgradi (iznad magistrale).
  • Standard sobe pogled bazen imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, nalaze u gornjem delu hotela u glavnoj zgradi ili bungalovima (iznad magistrale).
  • Standard sobe pogled more imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, nalaze u donjem delu hotela u glavnoj zgradi ili bungalovima (ispod magistrale).
  • Junior suite pogled bazen ima oko 38 m2, sastoji se iz 2 sobe odvojene vratima, u jednoj je bračni ili 2 standard ležaja a u drugoj sobi 1 pomoćni ležaj, nalazi se u gonjem delu u bungalovima (iznad magistrale).
  • Junior suite pogled more ima oko 38 m2, sastoji se iz 2 sobe odvojene vratima, u jednoj je bračni ili 2 standard ležaja a u drugoj sobi 1 pomoćni ležaj, nalazi se u donjem delu u glavnoj zgradi ili bungalovima (ispod magistrale).
  • Mezoneta pogled bazen ima oko 50 m2, sastoji se iz 2 nivoa povezana drvenim stepenicama, na donjem se nalazi 1 pomoćni a na gornjem nivou bračni ili 2 standard ležaja, nalazi se u donjem delu u bungalovima (ispod magistrale).
  • Mezoneta pogled more ima oko 50 m2, sastoji se iz 2 nivoa povezana drvenim stepenicama, na donjem se nalazi 1 pomoćni a na gornjem nivou bračni ili 2 standard ležaja, nalazi se u donjem delu u bungalovima (ispod magistrale).
  • Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Aegean Melathron 5*:

Recepcija, glavni restoran i 3 A la carte restorana, barovi (u glavnoj zgradi, pored bazena, na plaži), parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, dečije igrašte i animacija, Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god, više bazena na otvorenom, dečiji deo bazena, animacija u toku dana i uveče, teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski teren (uz doplatu), konferencijska sala, sportovi na vodi (uz doplatu), Spa i Wellness uz doplatu – dozvoljen ulaz samo odraslima (bazen, masaže, kozmetički tretmani itd.).

Plaža hotela Aegean Melathron 5*:

Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke (oko 10 eur dnevno set – 2 ležaljke i 1 suncobran, na travnatoj površini oko 8 eur set dnevno). VIP set iznosi 30 eur dnevno. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.aegeanmelathron.gr/en-gb

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije