Ammon Zeus

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Kallitea
 • Ammon Zeus
 • 5 slika

Hotel Ammon Zeus ★★★★ - Kallithea, Kasandra, Halkidiki, Grčka smešten je u mestu Kalitea, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Njegova pozicija je od ogromnog arheološkog značaja, jer je nekada na tom mestu bio hram Jupitera Ammona i kasnije stari ruski manastir. Udaljen je oko 250 m od centra i autobuske stanice, oko 85 km od aerodroma Macedonia u Solunu i oko 95 km od centra Soluna. Hotel se

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus ★★★★ - Kallithea, Kasandra, Halkidiki, Grčka smešten je u mestu Kalitea, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Njegova pozicija je od ogromnog arheološkog značaja, jer je nekada na tom mestu bio hram Jupitera Ammona i kasnije stari ruski manastir. Udaljen je oko 250 m od centra i autobuske stanice, oko 85 km od aerodroma Macedonia u Solunu i oko 95 km od centra Soluna. Hotel se nalazi na peščanoj plaži, koja je nagrađena plavom zastavom (Blue Flag). Suncobrani i ležaljke se naplaćuju, peškiri uz depozit. Nudi uslugu polupansion doručak i večera švedski sto.

 

Molimo putnike da cene, uslove ranog bukinga, specijalne ponude, kao i dostupnost hotela, tj. određenih tipova soba, provere pozivom, našem prodajnom mestu!

 

Položaj Ammon Zeus hotela:

Ammon Zeus Hotel smešten je u mestu Kalitea, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Njegova pozicija je od ogromnog arheološkog značaja, jer je nekada na tom mestu bio hram Jupitera Ammona i kasnije stari ruski manastir. Udaljen je oko 250 m od centra i autobuske stanice, oko 85 km od aerodroma Macedonia u Solunu i oko 95 km od centra Soluna.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Premium sobe nalaze se na poslednjem spratu i imaju bade mantile i papuče, vino i voće pri dolasku, aparat za nes kafu, espresso i čaj. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, klimu, SAT TV, radio, mini frižider, telefon, sef, balkon ili terasu. Sobe su sa pogledom na more ili planinu.

Usluga:

Polupansion doručak i večera švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela. 

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Grčke, prema kojima svaki hotel u Grčkoj mora da postupa.

Sadržaj hotela Ammon Zeus 4*:

Recepcija, glavni restoran, taverna A ‘la Carte, snek bar, glavni bar, bar pored bazena, parking, sef na recepciji (uz doplatu, na licu mesta), Wi-Fi internet, na javnim mestima-recepciji, otvoren bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, Wellness (hamam, đakuzi, sauna, masaža), teretana, yoga, karaoke, grčko veče, bioskop, dečji mini klub i igralište, razni sportovi na vodi itd. 

Plaža hotela Ammon Zeus 4*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, koja je nagrađena plavom zastavom (Blue Flag). Suncobrani i ležaljke se naplaćuju, peškiri uz depozit.

Napomena:

Check in procedura uključuje obavezno ostavljanje podataka kreditne kartice gosta, kao garancije pokrivanja troškova u slučaju bilo kakvog oštećenja hotelskih sadržaja od strane gosta.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije