Ammon Zeus

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Kallitea
 • Ammon Zeus
 • 76 slika

Hotel Ammon Zeus ★★★★★ - Kalitea, Kasandra, Grčka se nalazi na odličnoj lokaciji u mestu Kalitea, na prvom prstu Halkidikija – Kasandra. Udaljen je oko 250 m od centra Kalitee, 3 km od Kasandrie i 64 km od aerodroma u Solunu. Renoviran je 2018. god. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi

Hotel Ammon Zeus

Hotel Ammon Zeus ★★★★★ - Kalitea, Kasandra, Grčka se nalazi na odličnoj lokaciji u mestu Kalitea, na prvom prstu Halkidikija – Kasandra. Udaljen je oko 250 m od centra Kalitee, 3 km od Kasandrie i 64 km od aerodroma u Solunu. Renoviran je 2018. god. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Ammon Zeus hotela:

Ammon Zeus se nalazi na odličnoj lokaciji u mestu Kalitea, na prvom prstu Halkidikija – Kasandra. Udaljen je oko 250 m od centra Kalitee, 3 km od Kasandrie i 64 km od aerodroma u Solunu. Renoviran je 2018. god.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, telefon, sef, sat TV, balkon/terasu, Wi-Fi.

 • Deluxe sobe imaju oko 21 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt ili more.
 • Premium deluxe sobe pogled more imaju oko 21 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj. Premium usluga uključuje sledeće: mini bar sa uključenom vodom i određenim bezalkoholnim pićima samo po dolasku, čaj ili kafa, flaša vina po dolasku, vaučer sa popustom za grčki A la carte restoran.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Ammon Zeus 5*:

Recepcija, lift, restoran, barovi, parking (uz doplatu, oko 20 eur dnevno), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), dečije igralište, Mini klub za decu, bazen na otvorenom sa dečijim delom, konferencijska sala, Spa i Wellness centar uz doplatu (sauna, hamam, đakuzi, mini teretana).

Plaža hotela Ammon Zeus 5*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke, kao i peškiri za plažu.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, uz doplatu, na upit.

https://ammon-zeus.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije