Kassandra Bay

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Kriopigi
  • Kassandra Bay
  • 33 slika

Hotel Kassandra Bay ★★ - Kriopigi, Kasandra, Grčka je skroman, manji hotel smešten na prvom prstu Halkidikija, na Kasandri. Udaljen je oko 700 m od Kriopigija i oko 81 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Kassandra Bay hotela: K

Hotel Kassandra Bay

Hotel Kassandra Bay ★★ - Kriopigi, Kasandra, Grčka je skroman, manji hotel smešten na prvom prstu Halkidikija, na Kasandri. Udaljen je oko 700 m od Kriopigija i oko 81 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Kassandra Bay hotela:

Kassandra Bay Hotel je skroman, manji hotel smešten na prvom prstu Halkidikija, na Kasandri. Udaljen je oko 700 m od Kriopigija i oko 81 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 46. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, TV, balkon/ terasu. Jedanput nedeljno se menjaju peškiri, kao i posteljina.

  • Dvokrevetne sobe imaju oko 16 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, pogled vrt ili planina.
  • Trokrevetne sobe imaju oko 20-25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled bazen ili vrt, bočni pogled more.
  • Četvorokrevetne sobe imaju oko 20-25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat, pogled vrt, nalaze se uglavnom na prizemlju.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Kassandra Bay Hotel 2*:

Recepcija, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), restoran, bar, bazen na otvorenom sa dečijim delom.

Plaža hotela Kassandra Bay Hotel 2*:

Peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 700 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije