Kassandra Bay Village

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Kriopigi
  • Kassandra Bay Village
  • 32 slika

Hotel Kassandra Bay Village ★★★ - Kriopigi, Kasandra, Grčka je skroman, manji hotel smešten na prvom prstu Halkidikija, na Kasandri. Udaljen je oko 800 m od Kriopigija i oko 81 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansiona na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Večera - set meni, izbor 2 ili 3 jela. Pića se dodatno plaćaju. Wi-Fi u zajedničkim prost

Hotel Kassandra Bay Village

Hotel Kassandra Bay Village ★★★ - Kriopigi, Kasandra, Grčka je skroman, manji hotel smešten na prvom prstu Halkidikija, na Kasandri. Udaljen je oko 800 m od Kriopigija i oko 81 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansiona na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Večera - set meni, izbor 2 ili 3 jela. Pića se dodatno plaćaju. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Kassandra Bay Village hotela:

Kassandra Bay Village je skroman, manji hotel smešten na prvom prstu Halkidikija, na Kasandri. Udaljen je oko 800 m od Kriopigija i oko 81 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 46. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, TV, balkon/ terasu. Jedanput nedeljno se menjaju peškiri, kao i posteljina.

  • Dvokrevetne sobe imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj.
  • Trokrevetne sobe imaju 3 standard ležaja ili 1 bračni i 1 standard ležaj.
  • Standard sobe u prizemlju imaju 4 standard ležaja ili 1 bračni i 2 standard ležaja.
  • Apartman za 6 osoba ima dve odvojene sobe, uglavnom se u jednoj sobi se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj sobi 2 standard ležaja.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Večera - set meni, izbor 2 ili 3 jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Kassandra Bay Village 3*:

Recepcija sa sefom (uz doplatu), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), restoran, bar, bazen na otvorenom, igralište za decu.

Plaža hotela Kassandra Bay Village 3*:

Peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 400 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije