Chrousso Village

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Paliouri
 • Chrousso Village
 • 65 slika

Hotel Chrousso Village ★★★★ - Paljuri, Kasandra, Grčka je okružen borovom šumom na jugu Kasandre, na Halkidikiju. Udaljen je oko 2 km od Paljurija, oko 9 km od Pefkohorija i oko 105 k od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 17 manjih zgrada. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Chrousso Village hotela: Chrousso Village hotel je okružen borovom šumom na jugu Kasandre, na Halkidikiju. Udal

Hotel Chrousso Village

Hotel Chrousso Village ★★★★ - Paljuri, Kasandra, Grčka je okružen borovom šumom na jugu Kasandre, na Halkidikiju. Udaljen je oko 2 km od Paljurija, oko 9 km od Pefkohorija i oko 105 k od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 17 manjih zgrada.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

Položaj Chrousso Village hotela:

Chrousso Village hotel je okružen borovom šumom na jugu Kasandre, na Halkidikiju. Udaljen je oko 2 km od Paljurija, oko 9 km od Pefkohorija i oko 105 k od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 17 manjih zgrada.

Smeštaj:

Ukupna broj soba je 200. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, balkon/ terasu, mini frižider, sef, TV, Wi-Fi. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Promo studii imaju oko 20-25 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Studii imaju oko 20-25 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Promo superior sobe imaju oko 20-25 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj, renovirane su.
 • Superior sobe imaju oko 20-25 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj, renovirane su, nalaze se na poslednjem spratu.
 • Apartmani imaju oko 40-45 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj u spavaćoj i 1 pomoćni ležaj u dnevnoj sobi (odvojene vratima).
 • Junior suite imaju oko 30-35 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, renovirane su.
 • Porodični suite imaju 35 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj u spavaćoj sobi i 1 pomoćni ležaj u dnevnoj sobi, renovirane su.
 • Studii i apartmani nisu renovirani.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion plus na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića tokom obroka (voda, sokovi, domaće pivo i vino).

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive usluga traje do 23h, obroci se služe samo u glavnom restoranu Andromeda, u A la Carte resortoranu je uz doplatu.

Sadržaj hotela Chrousso Village 4*:

Recepcija sa lobijem, glavni restoran i A la Carte restorani, bar pored bazena i glavni bar, parking na otvorenom (besplatan), prodavnica, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, igralište za decu, animacija za decu, Mini klub za decu od 4-12 god, 2 bazena na otvorenom sa dečijim delom, teretana, teniski teren (uz doplatu), stoni tenis, sportovi na vodi (uz doplatu), transfer do Pefkohorija prema hotelskom rasporedu, hranilice za decu u restoranu.

Plaža hotela Chrousso Village 4*:

Izlazi na jednu od najlepših peščanih plaža na Halkidikiju – Xenia plaža, koja je udaljena oko 500 m. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://chrousso.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije