Philoxenia Spa Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Pefkohori
 • Philoxenia Spa Hotel
 • 13 slika

Hotel Philoxenia Hotel Pefkohori ★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka se nalazi u mirnom delu Pefkohorija na prvom prstu Halkidikija – Kasandra. Sastoji se iz 2 međusobno povezane zgrade. Udaljen je oko 50 m od šetališta, oko 20 km od mesta Kalitea i oko 100 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju

Hotel Philoxenia Spa Hotel

Hotel Philoxenia Hotel Pefkohori ★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka se nalazi u mirnom delu Pefkohorija na prvom prstu Halkidikija – Kasandra. Sastoji se iz 2 međusobno povezane zgrade. Udaljen je oko 50 m od šetališta, oko 20 km od mesta Kalitea i oko 100 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj hotela Philoxenia Hotel Pefkohori:

Philoxenia Hotel Pefkohori se nalazi u mirnom delu Pefkohorija na prvom prtu Halkidikija – Kasandra. Sastoji se iz 2 međusobno povezane zgrade. Udaljen je oko 50 m od šetališta, oko 20 km od mesta Kalitea i oko 100 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, mini frižider.

 • Standard soba ima oko 20-22m2, 2 standard ili 1 bračni i 1 pomoćni ležaj, nalaze se ili u glavnoj zgradi ili u zgradi kod bazena. Nalaze se ili u prizemlju, na 1. ili 2. spratu.
 • Superior sobe imaju oko 22-25 m2, renovirane su, 2 standard ili 1 bračni I 1 pomoćni ležaj, nemaju balkon/ terasu. Nalaze se na 2. ili 3. spratu.
 • Porodični suite sa 1-spavaćom sobom ima oko 40m2, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 2 pomoćna ležaja, spavaća i dnevna soba su odvojene vratima ili kliznim vratima.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju.

Sadržaj hotela Philoxenia Hotel Pefkohori 3*:

Recepcija, lift, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela, restoran, bar, spoljašnji bazem, dečije igralište, sauna, masaža, kozmetički tretmani, parking (udaljen oko 500m) se plaća i rezerviše unapred u agenciji (5 eur dnevno po vozilu).

Plaža hotela Philoxenia Hotel Pefkohori 3*:

Hotel je udaljen oko 50 m od obale i 200 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

https://www.philoxenia-hotel.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije