Olympic Bibis Hotel

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Sitonija-Metamorfozi
  • Olympic Bibis Hotel
  • 39 slika

Hotel Olympic Bibis ★★★ - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je jedan od najekonomičnijih hotela. Smešten je na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 700 m od centra Metamorfozija i oko 90 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Pol

Hotel Olympic Bibis Hotel

Hotel Olympic Bibis ★★★ - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je jedan od najekonomičnijih hotela. Smešten je na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 700 m od centra Metamorfozija i oko 90 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Olympic Bibis hotela:

Olympic Bibis je jedan od najekonomičnijih hotela. Smešten je na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 700 m od centra Metamorfozija i oko 90 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, mini frižider, balkon/ terasu, Wi-Fi, neopremljenu mini kuhinju u kojoj nije dozvoljeno kuvanje. Dečiji krevetac je besplatan.

  • Studio ima oko 18-21 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Apartmani imaju oko 30 m2, 2 odvojene sobe, u prvoj sobi 1 bračni ležaj ili 2 standard ležaja a u drugoj sobi 1 ili 2 pomoćna ležaja.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Olympic Bibis 3*:

Recepcija, restoran, bar, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, bazen na otvorenom sa dečijim delom, dečije igralište, manji parking na otvorenom, stoni tenis.

Plaža hotela Olympic Bibis 3*:

Peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m, prelazi se lokalna ulica. Suncobrani i ležaljke se dobijaju uz konzumaciju kafe ili nekog drugog pića (isto se ne odnosi na vodu).

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, do 5 kg, uz doplatu. Za boravak do 7 noći iznosi oko 20 eur za ceo boravak, a za boravak od 8 i više noći oko 30 eur za ceo boravak.

https://www.olympicbibis.gr/en/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije