Al Mare

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Polihrono
  • Al Mare
  • 41 slika

Hotel Al Mare ★★★ - Polihrono, Kasandra, Grčka se nalazi na prvom prstu Halkidikija – Kasandri, jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija na Istočnom Mediteranu, u mirnom delu Polihrona. Udaljen je oko 2 km od Polihrona, oko 2,5 km od Kriopigija i oko 85 km od aerodroma u Solunu. Hotel je idealan za porodični odmor. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje

Hotel Al Mare

Hotel Al Mare ★★★ - Polihrono, Kasandra, Grčka se nalazi na prvom prstu Halkidikija – Kasandri, jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija na Istočnom Mediteranu, u mirnom delu Polihrona. Udaljen je oko 2 km od Polihrona, oko 2,5 km od Kriopigija i oko 85 km od aerodroma u Solunu. Hotel je idealan za porodični odmor. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Al Mare hotela:

Al Mare hotel se nalazi na prvom prstu Halkidikija – Kasandri, jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija na Istočnom Mediteranu, u mirnom delu Polihrona. Udaljen je oko 2 km od Polihrona, oko 2,5 km od Kriopigija i oko 85 km od aerodroma u Solunu. Hotel je idealan za porodični odmor.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 33. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sat TV, balkon/ terasu, mini frižider, Wi-Fi u sobama (besplatan). Dečiji krevetac je besplatan.

  • Standard sobe u prizemlju imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 2 pomoćna ležaja, izlaz u vrt.
  • Standard sobe pogled vrt imaju oko 19-21 m2, nalaze se u nivou recepcije ili na višem spratu, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj (neke sobe imaju 3. standard ležaj).
  • Standard sobe bočni pogled more imaju oko 19-21 m2, nalaze se na 2. spratu, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Standard sobe pogled more imaju oko 19 m2, nalaze se na 2. spratu, imaju 2 standard ležaja ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Al Mare 3*:

Recepcija, restoran, bar na plaži, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), bazen na otvorenom, parking u neposrednoj blizini, dečije igralište.

Plaža hotela Al Mare 3*:

Plaža je peščano-šljunkovita, preko puta hotela. Između plaže i hotela se nalazi lokalna ulica. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, do 5kg (uz doplatu).

http://www.almare-hotel.com/first.html

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije