Athena Palace

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Akti Elias
 • Athena Palace
 • 44 slika

Hotel Athena Pallas ★★★★★ - Akti Elias, Sitonija, Grčka udaljen je oko 9 km od Nikitija, 11 km od Neos Marmarasa i 99 km od aerodroma u Solunu. Delimično je renoviran 2018. god. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Athena Pallas hotela: Athena Pallas je hotel sa 5* iz grupacije Acrotel-a. Udal

Hotel Athena Palace

Hotel Athena Pallas ★★★★★ - Akti Elias, Sitonija, Grčka udaljen je oko 9 km od Nikitija, 11 km od Neos Marmarasa i 99 km od aerodroma u Solunu. Delimično je renoviran 2018. god. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Athena Pallas hotela:

Athena Pallas je hotel sa 5* iz grupacije Acrotel-a. Udaljen je oko 9 km od Nikitija, 11 km od Neos Marmarasa i 99 km od aerodroma u Solunu. Delimično je renoviran 2018. god.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 175. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, mini frižider, TV, balkon/ terasu. Dečiji krevetac se plaća, oko 2 eur dnevno.

 • Junior suite imaju oko 28 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodični suite ima oko 51 m2, sastoji se iz 2 sobe povezane vratima, u jednoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj sobi 2 pomoćna ležaja.
 • Grand suite ima oko 45-50 m2, sastoji se iz 2 sobe, u jednoj 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj 1 pomoćni ležaj.
 • Armonia suite ima oko 38 m2, sastoji se iz 2 sobe, u jednoj 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj 1 pomoćni ležaj, nalaze se oko novog bazena.
 • Executive suite ima oko 52 m2, sastoji se iz 2 sobe, u jednoj 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj 1 pomoćni ležaj.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju.

Sadržaj hotela Athena Pallas 5*:

Recepcija, 5 tematskih restorana, bar, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, dečije igralište i animacija, Mini klub za decu uzrasta od4-12 god, bazen an otvorenom sa dečijim delom, animacija u toku dana, teretana, stoni tenis, teniski teren (uz doplatu), konferencijska sala, Spa i Wellness centar uz doplatu (unutrašnji bazen, sauna, hamam, masaža itd.).

Plaža hotela Athena Pallas 5*:

Hotel se nalazi na uskoj peščano-šljunkovotoj plaži, prelazi se lokalna ulica. Suncobrani i ležaljke se plaćaju, kao i peškiri za plažu.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni do 10 kg, uz doplatu, oko 30 eur dnevno, na upit.

https://www.acrotel.gr/athena-pallas/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije