Elea Beach Akti Elias

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Sitonija-Akti Elias
  • Elea Beach Akti Elias
  • 28 slika

Hotel Elea Beach ★★★★ - Akti Elias, Sitonija, Grčka se nalazi na Sitoniji, nedaleko od Nikitija. Udaljen je oko 12 km od Nikitija, 10 km od Neos Marmarasa i 100 km od aerodroma u Solunu. Pripada lancu Acrotel-a. Hotel je delimično renoviran 2019. god. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Elea Beach hotela: Elea Beach hotel se nalazi na Sitoniji, nedaleko od Nikitija. Udaljen je oko 12 km od Ni

Hotel Elea Beach Akti Elias

Hotel Elea Beach ★★★★ - Akti Elias, Sitonija, Grčka se nalazi na Sitoniji, nedaleko od Nikitija. Udaljen je oko 12 km od Nikitija, 10 km od Neos Marmarasa i 100 km od aerodroma u Solunu. Pripada lancu Acrotel-a. Hotel je delimično renoviran 2019. god.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Elea Beach hotela:

Elea Beach hotel se nalazi na Sitoniji, nedaleko od Nikitija. Udaljen je oko 12 km od Nikitija, 10 km od Neos Marmarasa i 100 km od aerodroma u Solunu. Pripada lancu Acrotel-a. Hotel je delimično renoviran 2019. god.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 80 raspoređenih u 8 dvospratnih zgrada. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, telefon, mini frižider, balkon/ terasu. Dečiji krevetac se plaća, oko 2 eur dnevno.

  • Standard sobe imaju oko 21 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, uglavnom se nalaze u prizemlju.
  • Superior sobe imaju oko 21-30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, mogu biti u glavnoj zgradi ili anex zgradama.
  • Porodične sobe imaju oko 31 m2, sastoje se iz 2 sobe odvojene vratima, u jednoj je 1 bračni ili 2 standard ležaja, a u drugoj 2 pomoćna ležaja, nalaze se uglavnom na spratu.
  • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Elea Beach 4*:

Recepcija restoran, bar, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, dečije igralište, bazen na otvorenom sa dečijim delom, animacija u toku dana ili uveče, usluga u sobi.

Plaža hotela Elea Beach 4*:

Hotel je udaljen oko 150 m od peščano-šljunkovite plaže na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni do 10 kg, uz doplatu, oko 30 eur dnevno, na upit.

https://www.acrotel.gr/elea-beach/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije