Lagomandra Beach & Suites

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Akti Elias
 • Lagomandra Beach & Suites
 • 22 slika

Hotel Lagomandra Beach & Suites ★★★★ - Neos Marmaras, Sitonija, Grčka se nalazi na jednoj od najpoznatijih plaža na Sitoniji. Udaljena je cca 7 km od Neos Marmarasa i 13 km od Neos Marmarasa. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Lagomandra Beach & Suites hotela: Lagomandra Beach & Suites se nalazi na jednoj od najpoznatijih plaža na Sitoniji. Udaljena je cca 7 km od Neos Marmarasa i 13 km od N

Hotel Lagomandra Beach & Suites

Hotel Lagomandra Beach & Suites ★★★★ - Neos Marmaras, Sitonija, Grčka se nalazi na jednoj od najpoznatijih plaža na Sitoniji. Udaljena je cca 7 km od Neos Marmarasa i 13 km od Neos Marmarasa.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Lagomandra Beach & Suites hotela:

Lagomandra Beach & Suites se nalazi na jednoj od najpoznatijih plaža na Sitoniji. Udaljena je cca 7 km od Neos Marmarasa i 13 km od Nikitija.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, mini frižider, tv, balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Deluxe sobe imaju cca 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na okolinu ili delimičan pogled more. Renovirane su 2018. god.
 • Porodične sobe imaju cca 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u prizemlju.
 • Deluxe porodične sobe imaju cca 32-35m2, u jednoj prostoriji se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj i 2 pomoćna ležaja, nalaze se u prizemlju.
 • Junior suite ima cca 28-32m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, jedna prostorija sa dekorativnim zidom, nalazi se na prvom spratu, pogled ba vrt ili bazen.
 • Apartman ima cca 45m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 ili 2 pomoćna ležaja.
 • Luxury apartman ima cca 42m2, 2 sobe odvojene kliznim vratima, u jednoj 2 standard ili 1 bračni ležaj i u drigoj sobi 1 ili 2 pomoćna ležaja, novijeg je datuma 2022. god.
 • Luxury apartman sa privatnim bazenom ima cca 42m2, 2 sobe odvojene kliznim vratima, u jednoj 2 standard ili 1 bračni ležaj i u drigoj sobi 1 ili 2 pomoćna ležaja, novijeg je datuma 2022. god.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Lagomandra Beach & Suites 4*:

Recepcija, parking, restoran, A la carte restoran, bar na plaži, bar pored bazena, bazen na otvorenom, dečije igralište, Mini klub za decu uzrasta od 4-10 god, animacija u toku dana i uveče, teretana, Spa u hotelu Lagomandra Hotel & Spa.

Plaža hotela Lagomandra Beach & Suites 4*:

Hotel Lagomandra Beach & Suite se nalazi na peščanoj plaži na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.lagomandrabeach.com/Beach-Hotel/index.php/en/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije