Blue Dolphin Resort Hotel

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Sitonija-Metamorfozi
  • Blue Dolphin Resort Hotel
  • 38 slika

Hotel Blue Dolphin ★★★★ - Metamorfozi, Sitonija, Grčka se nalazi na samom početku Sitonije, u zalivu Toroneos, okružen borovom šumom i maslinama. Udaljen je oko 1 km od Metamorfozija, oko 9 km od Nikitija i oko 85 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPI

Hotel Blue Dolphin Resort Hotel

Hotel Blue Dolphin ★★★★ - Metamorfozi, Sitonija, Grčka se nalazi na samom početku Sitonije, u zalivu Toroneos, okružen borovom šumom i maslinama. Udaljen je oko 1 km od Metamorfozija, oko 9 km od Nikitija i oko 85 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Blue Dolphin hotela:

Blue Dolphin hotel se nalazi na samom početku Sitonije, u zalivu Toroneos, okružen borovom šumom i maslinama. Udaljen je oko 1 km od Metamorfozija, oko 9 km od Nikitija i oko 85 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, balkon/ terasu, mini frižider, telefon, sef, sat TV, Wi-Fi, ketler. Dečiji krevetac je besplatan.

  • Deluxe sobe pogled vrt imaju oko 30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i pomoćni ležaj, nalaze se uglavnom na višem spratu bungalova.
  • Porodične deluxe sobe pogled vrt imaju oko 35 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze u prizemlju u bungalovu novijeg datuma.
  • Suite pogled more imaju oko 50 m2, veliki bračni ležaj u spavaćoj sobi i 1 pomoćni ležaj u dnevnoj sobi, nalaze se na 1. spratu u glavnoj zgradi, spavaća i dnevna soba su odvojene dekorativnim staklom.
  • Deluxe suite pogled more imaju oko oko 60 m2, veliki bračni ležaj u spavaćoj sobi i 1 pomoćni ležaj u dnevnoj sobi, nalaze se na poslednjem spratu u glavnoj zgradi, spavaća i dnevna soba su vizuelno odvojena samo dekorativnim nameštajem.
  • Deluxe suite pogled more imaju oko oko 60 m2, veliki bračni ležaj u spavaćoj sobi i 1 pomoćni ležaj u dnevnoj sobi, nalaze se na poslednjem spratu u glavnoj zgradi, spavaća i dnevna soba su vizuelno odvojena samo dekorativnim nameštajem.
  • Deluxe family suite sa privatnim bazenom imaju oko 55 m2, bračni ležaj u spavaćoj sobi i 1 ili 2 pomoćna ležaja u dnevnoj sobi, nalaze se u bungalovu novijeh datuma u prizemlju, imaju privatni bazen na verandi.

Postoje sobe prilagođene osoba sa invaliditetom.

Usluga:

Nocenje sa doruckom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Blue Dolphin 4*:

Recepcija sa lobijem, restoran, TV kutak, lift, restorani, bar pored bazena, bar na plaži, parking na otvorenom (besplatan), dečije igralište, animacija za decu, Mini klub za decu od 4-12 god, bazen na otvorenom sa dečijim delom, teretana, SPA centar (sauna, đakuzi, tretmani lica, masaža) uz doplatu, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, teniski teren (uz doplatu), košarkaški teren, animacija u toku dana i uveče, sportovi na vodi (uz doplatu).

Plaža hotela Blue Dolphin 4*:

Plaža je peščano-šljunkovita, udaljena oko 70 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži za goste hotela su besplatni, peškiri za plažu se plaćaju (depozit oko 2 eur).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://bluedolphinhotel.eu/en/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije