4-You Apartments

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Metamorfozi
 • 4-You Apartments
 • 10 slika

Hotel 4-You Hotel & Apartments - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je smešten nedaleko od centra Metamorfozija. Udaljen je cca 150m od centra i 77km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (u susednom 4-You Boutique). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj 4-You Hotel & Apartments hotela: 4-You Hotel & Apartments je smešten ne

Hotel 4-You Apartments

Hotel 4-You Hotel & Apartments - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je smešten nedaleko od centra Metamorfozija. Udaljen je cca 150m od centra i 77km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (u susednom 4-You Boutique).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj 4-You Hotel & Apartments hotela:

4-You Hotel & Apartments je smešten nedaleko od centra Metamorfozija. Udaljen je cca 150m od centra i 77km od aerodrome u Solunu.

Smeštaj:

Sve smeštajne jedinice imaju klimu, mini frižider, telefon, tv, mini kuhinju (opremljenu), wi-fi, balkon ili terasu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Smart eco studio ima cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u prizemlju.
 • Studio ima cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u nivou recepcije.
 • Apartman ima cca 34-36m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj u spavaćoj sobi i pomoćni ležaj u dnevnoj sobi.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (u susednom 4-You Boutique).

Sadržaj hotela 4-You Hotel & Apartments:

Recepcija, javni parking nedaleko od smeštaja, wi-fi u zajedničkim prostorijama, snek bar, bazen na otvorenom.

Plaža hotela 4-You Hotel & Apartments:

Peščano-šljunkovita plaža je udaljena cca 200m. Suncobrani i ležaljke se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.4-you.gr/index.php/en/our-hotels/4-you-hotel-apartments.html

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije