4-You Family Apartments

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Metamorfozi
 • 4-You Family Apartments
 • 13 slika

Hotel 4-You Family - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je smešten nedaleko od centra Metamorfozija. Udaljen je cca 350m od centra i 77km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu samo najam ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Doručak se služi u 4-You Boutique (cca 150m je udaljen). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj 4-You Family hotela: 4-You Family je sm

Hotel 4-You Family Apartments

Hotel 4-You Family - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je smešten nedaleko od centra Metamorfozija. Udaljen je cca 350m od centra i 77km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu samo najam ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Doručak se služi u 4-You Boutique (cca 150m je udaljen).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj 4-You Family hotela:

4-You Family je smešten nedaleko od centra Metamorfozija. Udaljen je cca 350m od centra i 77km od aerodrome u Solunu.

Smeštaj:

Sastoji se iz 25 studia i apartmana. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, mini frižider, telefon, tv, mini kuhinju (opremljenu), wi-fi, balkon ili terasu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Promo studio ima cca 22m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Studio ima cca 22m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Superior junior suite ima cca 24m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Apartmani na 2 nivoa (tip mezonete) imaju cca 34m2, na donjem nivou se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni, a na gornjem nivou 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Duplex apartman ima cca 50m2, 2 spavaće sobe sa po 2 standard ili 1 bračnim ležajem i dnevnom sobom sa 1 pomoćnim ležajem.

Usluga:

Samo najam ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Doručak se služi u 4-You Boutique (cca 150m je udaljen).

Sadržaj hotela 4-You Family:

Recepcija, javni parking nedaleko od smeštaja, wi-fi u zajedničkim prostorijama, bazen na otvorenom u 4-You Apartments (cca 100m je udaljen).

Plaža hotela 4-You Family:

Peščano-šljunkovita plaža je udaljena cca 450m. Suncobrani i ležaljke se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.4-you.gr/index.php/en/our-hotels/4-you-family.html

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije