Hotel Simeon

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Metamorfozi
 • Hotel Simeon
 • 63 slika

Hotel Simeon ★★★ - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je porodičan hotel, nedavno renoviran, na samo nekoliko koraka od mora. Nalazi se u mestu Metamorfozi, u srcu Sitonije, na drugom prstu Halkidikija. Udaljen je oko 7 km od Nikitija, 25 km od Neos Marmarasa i 80 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zaj

Hotel Hotel Simeon

Hotel Simeon ★★★ - Metamorfozi, Sitonija, Grčka je porodičan hotel, nedavno renoviran, na samo nekoliko koraka od mora. Nalazi se u mestu Metamorfozi, u srcu Sitonije, na drugom prstu Halkidikija. Udaljen je oko 7 km od Nikitija, 25 km od Neos Marmarasa i 80 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Simeon hotela:

Simeon hotel je porodičan hotel, nedavno renoviran, na samo nekoliko koraka od mora. Nalazi se u mestu Metamorfozi, u srcu Sitonije, na drugom prstu Halkidikija. Udaljen je oko 7 km od Nikitija, 25 km od Neos Marmarasa i 80 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel ima 90 soba raspoređenih u 6 manjih zgrada. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, sef, Wi-Fi u sobama, klimu, mini frižider, telefon, TV. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Eco sobe imaju oko 16-18 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, bez pogleda – gledaju u zid, nalaze se u prizemlju.
 • Standard sobe imaju oko 16-18 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Comfort sobe pogled vrt ili bazen imaju oko 18-22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodične sobe imaju oko 22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, mogu biti u prizemlju ili na spratu.
 • Junior suite ima oko 25-30 m2, dve sobe odvojene dekorativnim ili staklenim vratima, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja. Renoviran je 2020. god.
 • Simeon suite ima oko 45 m2, dve spavaće sobe i 1 dnevnu sobu, u obe spavaće sobe se nalazi 1 bračni ili 2 standard ležaja, a u dnevnoj sobi 1 pomoćni ležaj.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Simeon 3*:

Recepcija, restorani, barovi, usluga su sobi, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, bazen na otvorenom sa dečijim delom, dečije igralište, animacija za decu, večernja animacija.

Plaža hotela Simeon 3*:

Plaža je peščano-šljunkovita, udaljena oko 80 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju, oko 5 eur dnevno set.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.hotel-simeon.gr/index.php/en/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije