Village Mare

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Metamorfozi
 • Village Mare
 • 43 slika

Hotel Village Mare ★★★★ - Metamorfozis, Sitonija, Grčka je udaljen oko 1.5 km od Metamorfozisa i oko 85 km od Soluna. Nalazi se nadomak obale i okružen je mediteranskim zelenilom i maslinjacima. Village Mare hotel je idealan za odmor i letovanje na Halkidikiju. Nudi uslugu All inclusive - Sve uključeno prema pravilima hotela Village Mare 4*. Wi-Fi u javnim delovima hotela Molimo putnike da cen

Hotel Village Mare

Hotel Village Mare ★★★★ - Metamorfozis, Sitonija, Grčka je udaljen oko 1.5 km od Metamorfozisa i oko 85 km od Soluna. Nalazi se nadomak obale i okružen je mediteranskim zelenilom i maslinjacima. Village Mare hotel je idealan za odmor i letovanje na Halkidikiju. Nudi uslugu All inclusive - Sve uključeno prema pravilima hotela Village Mare 4*. Wi-Fi u javnim delovima hotela

 

Molimo putnike da cene, uslove ranog bukinga, specijalne ponude, kao i dostupnost hotela, tj. određenih tipova soba, provere pozivom, našem prodajnom mestu!

 

Položaj Village Mare hotela:

Village Mare hotel je udaljen oko 1.5 km od Metamorfozisa i oko 85 km od Soluna. Nalazi se nadomak obale i okružen je mediteranskim zelenilom i maslinjacima.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotelski kompleks Village Mare 4* sastoji se od glavne zgrade i 8 zgrada u kojima se nalaze 134 smeštajne jedinice.

 • Eco sobe, veličine su 21 m2 za max. 2+1 osobe sa 2 standardna ili francuski ležaj i sofa i najudaljenije su od mora u celom kompleksu.
 • Standardnih soba, veličine su 21 m2 za max. 2+1 osobe sa 2 standardna ili francuski ležaj i sofa.
 • Superior sobe, veličine su 21 m2 za max. 2+1 osobe sa 2 standardna ili francuski ležaj i sofa.
 • Apartmana A tipa ima 15 i veličine su 32-35 m2 za max. 4 osobe sa spavaćaom sobom sa 2 standardna ili francuskim ležajem i dnevna soba sa 2 sofe; spavaća i dnevna soba nisu odvojene vratima.
 • Apartmana B tipa ima 12 i veličine su 42-45 m2 za max. 5 osoba sa spavaćm sobom sa francuskim ležajem i dnevnom sobom sa 2 standardna ležaja i sofom, kao i mini kuhinjom.
 • Mezoneta ima 40 i veličine su 32-36 m2 za max. 2-4 osobe na dva nivoa su: donji nivo 22-24 m2 - kreveti na sprat i sofa, galerija je 12 m2 - francuski ležaj. Mezonete u novoj zgradi na donjem nivou imaju 2 standardna, a na galeriji francuski ležaj; dnevni boravak i spavaći deo koji se nalazi na spratu nisu odvojeni vratima.

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, SAT TV, frižider, telefon i sef Uz doplatu, na licu mesta), balkon ili terasu,.

Usluga:

All inclusive - Sve uključeno prema pravilima hotela Village Mare 4*. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Grčke, prema kojima svaki hotel u Grčkoj mora da postupa.

All Inclusive koncept u hotelu Village Mare 4*; All Inclusive sati 07:30-22:00 (bar radi na All Inclusive bazi od 10:00 do 22:00)

 • Glavni restoran: Doručak: 07:30-10:00 (američki doručak – švedski sto samoposluživanje) / Ručak: 13:00-15:00 (švedski sto samoposluživanje) / Večera: 19:30-21:30 (švedski sto samoposluživanje).
 • Užina: 11:15-12:15h & 17:00-18:00h i podrazumeva: sendviče i kolače, dve vrste torte, punjena peciva, sezonsko voće (sveže voće i voćne salate), kompote, jogurt sa medom, salate, štapiće od testa za hleb i raznorazni deserti.
 • Lokalna pića tokom obroka: gazirana pića (Cola, Fanta, narandža, limun, sprite, tonik), pivo, više vrsta kafe (filter kafa, Nescafé, frape, espresso, kapućino), više vrsta toplog čaja, vina kuće (crveno, rose, belo, Retsina), brandy, uzo
 • Bar na bazenu: Pića: 10:00-22:00 gazirana pića (Cola, Fanta, narandža, limun, sprite, soda, tonik); sokovi (narandža, jabuka, višnja i ananas); više vrsta kafe (filter kafa, Nescafé, frape, sladoled- frape ) toplu & hladnu čokoladu; više vrsta toplog i hladnog čaja; lokalno pivo; lokalni aperitivi (Kampari, Martini, Vermut); lokalna alkoholna pića (tekila, votka, rum, džin, viski); lokalni likeri (Banana, Blue Curacao, kajsija, višnja, Irish cream); lokalna tzv. duga pića, kokteli, dečji kokteli, brandy, uzo i vina kuće (crveno, rose, belo).
 • Švedski sto uključuje i vegetarijanske obroke i raznovrsnu ponudu hrane za decu

Sadržaj hotela Village Mare 4*:

Recepcija, lobi, glavni restoran, bar, bar pored bazena, TV sala, mini market, internet kutak, sef, Wi-Fi u javnim delovima hotela, parking,dečiji bazen, dečije igralište, dečji klub, 2 otvorena bazena (ležaljke i suncobrani pored bazena), pikado, stoni tenis, odbojka na pesku, vaterpolo, animacija za decu i odrasle, bilijar, teniski teren, razni sportovi na vodi.

Plaža hotela Village Mare 4*:

Hotel Village Mare 4* udaljen je oko 100 metara od plaže. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju prema pravilima hotela.

Napomena:

Gosti su dužni da nose narukvicu. Dress code - nije dozvoljeno obedovanje u kupaćem kostimu. Lanč paket za ekskurzije sadrži - sendvič, voće, kolač, keks, štapiće od testa za hleb, suvo voće i flašicu vode, i mora se naruči na recepciji jedan dan ranije najkasnije do 20h. Deca mlađa od 4 godine mogu koristiti Mini klub samo pod nadzorom roditelja

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije