Village Mare

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Metamorfozi
 • Village Mare
 • 43 slika

Hotel Village Mare ★★★★ - Metamorfi, Sitonija, Grčka je smešten na drugom prstu Halkidikija – Sitonija, pre ulaska u mesto Metamorfozi. Udaljen je oko 1,5 km od centra Metamrfozija i 85 km od aerodroma u Solunu. U potpunosti je renoviran 2016. god. Sastoji se iz 1 glavne i 11 dvospratnih anex zgrada. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Village Mare hotela: Village Mare hotel smešten je n

Hotel Village Mare

Hotel Village Mare ★★★★ - Metamorfi, Sitonija, Grčka je smešten na drugom prstu Halkidikija – Sitonija, pre ulaska u mesto Metamorfozi. Udaljen je oko 1,5 km od centra Metamrfozija i 85 km od aerodroma u Solunu. U potpunosti je renoviran 2016. god. Sastoji se iz 1 glavne i 11 dvospratnih anex zgrada.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Village Mare hotela:

Village Mare hotel smešten je na drugom prstu Halkidikija – Sitonija, pre ulaska u mesto Metamorfozi. Udaljen je oko 1,5 km od centra Metamrfozija i 85 km od aerodroma u Solunu. U potpunosti je renoviran 2016. god. Sastoji se iz 1 glavne i 11 dvospratnih anex zgrada.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, balkon/ terasu, telefon, sef (uz doplatu, oko 10 eur nedeljno), TV, Wi-Fi. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Standard sobe imaju oko 21-22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se uglavnom na spratu.
 • Eco sobe sa krevetima na sprat imaju oko 21-25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat, nalaze se u prizemlju.
 • Superior sobe imaju oko 28-30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u novom delu, u prizemlju.
 • Superior deluxe imaju oko 31-33 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, nalaze se u prizemlju.
 • Porodična soba sa krevetima na sprat ima oko 21-22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat, nalaze se na spratu.
 • Mezoneta tip A ima oko 32-34 m2, sastoje se iz 2 nivoa, na gornjem nivou se nalazi spavaća soba sa 2 standard ili 1 bračnim ležajem, a na donjem nivou se nalazi dnevna soba sa krevetima na sprat i 1 pomoćnim ležajem. Nalaze se u prizemlju.
 • Mezoneta tip B ima oko 36 m2, sastoje se iz 2 nivoa, na gornjem nivou se nalazi spavaća soba sa 2 standard ili 1 bračnim ležajem, a na donjem nivou se nalazi dnevna soba sa 2 ili 3 pomoćna ležaja.
 • Apartman tip A ima oko 32-36 m2, sastoji se iz spavaće i dnevne sobe koje nisu odvojene vratima, u spvaćoj sobi se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj 2 pomoćna ležaja.
 • Apartman tip B ima oko 42 m2, sastoji se iz spavaće i dnevne koje nisu odvojene vratima, 2 standard ili 1 bračni ležaj u spavaćoj i u dnevnoj sobi 2 ili 3 pomoćna ležaja. Neke sobe imaju mini kuhinju, nije dozvoljeno kuvanje.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. All Inclusive možete pogledati na hotelskom sajtu https://www.villagemarehotel.com/index.php/accommodation/all-inclusive.html

Sadržaj hotela Village Mare 4*:

Recepcija, restoran, bar, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), mini market, dečije igralište i animacija, Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god, bazen na otvorenom sa dečijim delom, animacija u toku dana, odbojka na plaži, stoni tenis.

Plaža hotela Village Mare 4*:

Hotel je udaljen oko 100 m od šljunkovite plaže na kojoj gosti hotela plaćaju set 3 eur dnevno (suncobran i 2 ležaljke).

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, uz doplatu, na upit.

https://www.villagemarehotel.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije