Poseidon Hotel Sea Resort

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Sitonija-Neos Marmaras
  • Poseidon Hotel Sea Resort
  • 27 slika

Hotel Poseidon Sea Resorte ★★★★ - Neos Marmaras, Sitonija, Grčka je hotel sagrađen u tradicionalnom stilu, okružen zelenilom, idealan za miran porodični odmor. Udaljen je oko 10 km od Neos Marmarasa i 120 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA

Hotel Poseidon Hotel Sea Resort

Hotel Poseidon Sea Resorte ★★★★ - Neos Marmaras, Sitonija, Grčka je hotel sagrađen u tradicionalnom stilu, okružen zelenilom, idealan za miran porodični odmor. Udaljen je oko 10 km od Neos Marmarasa i 120 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Poseidon Sea Resort hotela:

Poseidon Sea Resort je hotel sagrađen u tradicionalnom stilu, okružen zelenilom, idealan za miran porodični odmor. Udaljen je oko 10 km od Neos Marmarasa i 120 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel ima 138 soba i svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, balkon/ terasu, sat TV, telefon, sef (besplatan), Wi-Fi (besplatan). Dečiji krevetac je besplatan.

  • Superior sobe imaju oko 21 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt.
  • Junior suite ima oko 31-33 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 2 pomoćna ležaja.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Poseidon Sea Resort 4*:

Sastoji se iz 11 manjih zgrada i 1 glave zgrade u kojoj se nalazi recepcija, restoran i bar. Hotel ima i parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), dečije igralište, animaciju za decu, Mini klub za decu od 4-12 god, bazen na otvorenom sa dečijim delom, animaciju u toku dana i uveče, stoni tenis, teniski teren (uz doplatu), teren za košarku i fudbal, odbojak na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu), transfer do Neos Marmarasa prema hotelskom rasporedu (uz doplatu).

Plaža hotela Poseidon Sea Resort 4*:

Hotel ima sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu, koja je udaljena oko 50 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu idu uz depozit, oko 10 eur po peškiru.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.poseidon.com.gr/en/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela)
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije