Koviou Holiday Village

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Sitonija-Nikiti
  • Koviou Holiday Village
  • 26 slika

Hotel Koviou Holiday Village ★★★ - Nikiti, Sitonija, Grčka se nalazi na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 5 km od Nikitija, oko 13 km od Neos Marmarasa i oko 90 km od aerodroma u Solunu. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Koviou Holiday

Hotel Koviou Holiday Village

Hotel Koviou Holiday Village ★★★ - Nikiti, Sitonija, Grčka se nalazi na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 5 km od Nikitija, oko 13 km od Neos Marmarasa i oko 90 km od aerodroma u Solunu. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Koviou Holiday Village hotela:

Koviou Holiday Village se nalazi na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 5 km od Nikitija, oko 13 km od Neos Marmarasa i oko 90 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 28. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, balkon/ terasu, mini frižider, Tv, Wi-Fi. Dečiji krevetac je besplatan.

  • Standard sobe imaju oko 20 m2, nalaze na u prizemlju ili prvom spratu u bloku A i B, imaju pogled na vrt ili bazen, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 standard ležaj + 1 pomoćni ležaj za 4. osobu.
  • Mezonete imaju oko 35 m2, imaju pogled na vrt, nalaze se prvom spratu u bloku C, sastoje se iz 2 nivoa, na donjem nivou 2 standard ili 1 bračni ležaj a na gornjem nivou 2 standard ležaja.
  • Porodični apartmani imaju oko 40 m2, nalaze se u prizemlju u B i C bloku, imaju pogled na vrt, sastoje se iz dve sobe odvojene vratima, u jednoj sobi se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj sobi 2 standard ležaja, 5. osoba deli ležaj ili ima kamp krevet na rasklapanje (5. osoba može da bude jedino dete do 5,99 god.).
  • Bungalovi imaju oko 30 m2, datiraju iz 2022 god, nalaze se u prizemlju sa direktnim pristupom vrtu, imaju 2 sobe, u jednoj sobi je bračni ležaj a u drugoj sobi 2 standard ležaja.
  • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Koviou Holiday Village 3*:

Hotel se sastoji iz glavne zgrade sa recepcijom i restoranom i 4 anex zgrade, bazenom na otvorenom, dečijim igralištem i barom pored bazena, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, košarkaški teren, stoni tenis. Suncobrani i ležaljke pored bazena se dobijaju uz minimalnu konzimaciju iz bara pored bazena (min 1 piće po osobi).

Plaža hotela Koviou Holiday Village 3*:

Peščana plaža Koviou je udaljena oko 300 m od hotela. Do plaže se može doći i podzemnim prolazom. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju, dok se pored bazena dobijaju besplatno ukoliko se naruci pice iz bara pored bazena.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

http://www.koviouholidayvillage.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije