Lily-Ann Village

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Nikiti
 • Lily-Ann Village
 • 39 slika

Hotel Lily Ann Village ★★★ - Nikiti, Sitonija, Grčka se nalazi u mestu Nikiti, na Sitoniji. Pripada lancu Acrotel-a. Udaljen je oko 100 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 4 zgrade. Renoviran je 2021. god. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Lily Ann Village hotela: Lily Ann Village se na

Hotel Lily-Ann Village

Hotel Lily Ann Village ★★★ - Nikiti, Sitonija, Grčka se nalazi u mestu Nikiti, na Sitoniji. Pripada lancu Acrotel-a. Udaljen je oko 100 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 4 zgrade. Renoviran je 2021. god. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Lily Ann Village hotela:

Lily Ann Village se nalazi u mestu Nikiti, na Sitoniji. Pripada lancu Acrotel-a. Udaljen je oko 100 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 4 zgrade. Renoviran je 2021. god.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 42. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, telefon, balkon/terasu, TV. Dečiji krevetac se plaća, oko 2 eur dnevno.

 • Standard sobe imaju oko 22 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj
 • Superior sobe imaju oko 20-25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.

Porodične sobe imaju oko 28 m2, sastoje se iz 2 sobe, u jednoj je bračni ili 2 standard ležaja a u drugoj 2 pomoćna ležaja ili kreveti na sprat.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju.

Sadržaj hotela Lily Ann Village 3*:

Recepcija, restoran, bar, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, bazen na otvorenom sa dečijim delom.

Plaža hotela Lily Ann Village 3*:

Hotel je udaljen oko 500 m od peščano-šljunkovite plaže na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni do 10 kg, uz doplatu, oko 30 eur dnevno, na upit.

https://www.acrotel.gr/lily-ann-village/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije