Toroni Blue Sea Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Toroni
 • Toroni Blue Sea Hotel
 • 49 slika

Hotel Toroni Blue Sea ★★★ - Toroni, Sitonija, Grčka se nalazi jugu Sitonije. Udaljen je oko 500 m od centra Toronija i oko 135 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 2 bloka, koji raspoređeni u obliku amfiteatra oko bazena. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u nekim zajedničkim prostorijama. CENE I RASPOLOŽIVOST SU N

Hotel Toroni Blue Sea Hotel

Hotel Toroni Blue Sea ★★★ - Toroni, Sitonija, Grčka se nalazi jugu Sitonije. Udaljen je oko 500 m od centra Toronija i oko 135 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 2 bloka, koji raspoređeni u obliku amfiteatra oko bazena. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u nekim zajedničkim prostorijama.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Toroni Blue Sea hotela:

Toroni Blue Sea se nalazi jugu Sitonije. Udaljen je oko 500 m od centra Toronija i oko 135 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz 2 bloka, koji raspoređeni u obliku amfiteatra oko bazena.

Smeštaj:

Hotel ima 85 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, TV, mini frižider, balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan. Sobe sa pogledom na vrt se nalaze u suterenu.

 • Superior sobe imaju oko 32 m2, 1 bračni ili 2 stanadard ležaja i 1 pomoćni ležaj, pogled vrt ili bazen.
 • Porodične sobe imaju oko 32 m2, 2 odvojene sobe, u jednoj sobi 1 bračni ležaj ili 2 standard ležaja a u drugoj sobi 1 ili 2 pomoćna ležaja, pogled vrt ili more.
 • Vila Blue Sea ima oko 70 m2, 3 odvojene sobe, 2 bračna ležaja ili 4 standard ležaa i 1 krevet na sprat i 1 pomoćni ležaj.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Toroni Blue Sea 3*:

Recepcija, nema lift, restoran, barove, parking na otvorenom, Wi-Fi u nekim zajedničkim prostorijama, bazen na otvorenom sa dečijim delom, teretana, Mini Spa centra sa saunom i masažama.

Plaža hotela Toroni Blue Sea 3*:

Peščana plaža Toroni je udaljena oko 20 m od hotela, razdvaja ih lokalna ulica. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.toronibluesea.com/en/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije