Diaporos

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Vourvourou
 • Diaporos
 • 33 slika

Hotel Diporos ★★★ - Vurvuru, Sitonija Grčka se nalazi u centru mesta Vurvuru, na Sitoniji. Udaljen je oko 28 km od Neos Marmarasa i 115 km od aerodroma u Solunu. Poslednji put je renoviran 2012. god. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, a set-meni posluženje

Hotel Diaporos

Hotel Diporos ★★★ - Vurvuru, Sitonija Grčka se nalazi u centru mesta Vurvuru, na Sitoniji. Udaljen je oko 28 km od Neos Marmarasa i 115 km od aerodroma u Solunu. Poslednji put je renoviran 2012. god. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, a set-meni posluženje za stolom (izbor između 2 glavna jela, 2 salate, voće ili dezert). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU TRENUTNE!

 

Položaj Diporos hotela:

Diporos je manji hotel, idealan za porodičan odmor. Nalazi se u centru mesta Vurvuru, na Sitoniji. Udaljen je oko 28 km od Neos Marmarasa i 115 km od aerodroma u Solunu. Poslednji put je renoviran 2012. god.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, mini frižider, klimu, TV, telefon, balkon/ terasu. Klasik pogled vrt ima oko 15 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.

 • Soba sa krevetima na sprat pogled vrt ima oko 15 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevet na sprat.
 • Deluxe soba sa kliznim vratima pogled vrt ili more ima oko 20 m2, 2 odvojene sobe, u jednoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u drugoj sobi krevet na sprat.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, a set-meni posluženje za stolom (izbor između 2 glavna jela, 2 salate, voće ili dezert). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Diporos 3*:

Recepcija, restoran, dečije igralište, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Diporos 3*:

Hotel je udaljen oko 150 m od lokalne, peščane plaže i oko 800 m od čuvene Karidi plaže. Suncobrani i ležaljke se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni (na upit, uz doplatu).

https://www.hotel-diaporos.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije