Blue Sea Hotel

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Agios Georgios južni
  • Blue Sea Hotel
  • 18 slika

Hotel Blue Sea ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka, smešten u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali ostrva, dobar je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hotel Blue Sea se nalazi u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali. Udaljen je 100 m od plaže, 25 km od grada i aerodroma, 150 m od stanice autobusa koji vozi do grada Krfa, 50 m od supermarketa. Smeštaj: Hotel raspolaže sa standardnim i

Hotel Blue Sea Hotel

Hotel Blue Sea ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka, smešten u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali ostrva, dobar je izbor za letovanje na Krfu 2021.

Položaj:

Hotel Blue Sea se nalazi u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali. Udaljen je 100 m od plaže, 25 km od grada i aerodroma, 150 m od stanice autobusa koji vozi do grada Krfa, 50 m od supermarketa.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa standardnim i superior sobama.Svaka soba ima: kupatilo (kada ili tuš kabina), balkon ili terasu, mini frižider, TV, klima uredjaj  (uz doplatu), toaletni stočić, sef (uz doplatu), krevetac (na zahtev, bez doplate).

Dodatno se plaća na licu mesta: klima uredjaj 6 eur dnevno, sef 1,5 eur dnevno. Sve sobe su renovirane, osim kupatila u standardnim sobama.

Sadržaj Blue Sea hotela:

Recepcija, otvoren i zatvoren restoran, menjačnica, bar pored bazena, Wi-Fi, salon - biblioteka. Posebno se plaća: sef na recepciji, internet kutak, rent-a-car.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion - samoposluživanje (izbor više jela)

Plaža:

Hotel Blue Sea je udaljen 100 m od neuređene plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, bilijar.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije