Lord Complex

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Agios Georgios južni
 • Lord Complex
 • 12 slika

Lord Complex ★★★ Ključa - Agios Georgios Južni, Krf, Grčka je porodični kompleks sa izraženom domaćinskom atmosferom predstavlja jedan od najpopularnijih apartmanskih smeštaja u južnom delu ostrva. Lord Complex je smešten u mestu St. Georgios South, u neposrednoj blizini prostrane peščane plaže, dugačke čak 4km, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Ovaj porodični kompleks sa izraže

Hotel Lord Complex

Lord Complex ★★★ Ključa - Agios Georgios Južni, Krf, Grčka je porodični kompleks sa izraženom domaćinskom atmosferom predstavlja jedan od najpopularnijih apartmanskih smeštaja u južnom delu ostrva. Lord Complex je smešten u mestu St. Georgios South, u neposrednoj blizini prostrane peščane plaže, dugačke čak 4km, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Ovaj porodični kompleks sa izraženom domaćinskom atmosferom predstavlja jedan od najpopularnijih apartmanskih smeštaja u južnom delu ostrva. Lord Complex je smešten u mestu St. Georgios South, u neposrednoj blizini prostrane peščane plaže, dugačke čak 4km.

Smeštaj:

Kompleks se sastoji od centralne zgrade i 2 pomoćne zgrade: Vila Mexas i Vila Apostolis koje su od centralne zgrade udaljene oko 50 m. Svi gosti koji su smešteni u pomoćnim zgradama koriste bazen i sve sadržaje kompleksa. Svaki studio ili apartman opremljen je kupatilom, čajnom kuhinjom, TV-om i klima uređajem uz doplatu (5 eura po smeštajnoj jedinici po danu):

 • Studio: 2 standardna ležaja,
 • Apartman (max 2+1 ili 3+0): dnevna soba sa jednim ležajem i kuhinjom i spavaća soba sa 2 standardna ležaja,
 • Apartman (max 4 odrasle): dnevna soba sa sofom ili kaučem na razvlačenje i kuhinjom i spavaća soba sa 2 standardna ležaja.

Usluga u Lord Complex-u:

Najam.

Sadržaj Lord Complex-a:

Snek bar, mogućnost za pravljenje roštilja, bazen, dečiji bazen, igralište, rent-a-car, menjačnicu, sef na recepiji (plaća se na licu mesta 1 eur dnevno). Ovaj objekat nema klasicnu recepciju ali je tu uvek neko ko je gostima na raspolaganju i kome se mogu obratiti.

Plaža:

Udaljen je oko 300 metara od "tropske" peščane plaže.

Napomena:

Objekat nema hotelsku kategorizaciju.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije