Benitses Bay View Hotel

  • Benitses Bay View Hotel
  • 16 slika

Hotel Benitses Bay View ★★★ - Benitses, Krf, Grčkase nalazi ma 400 m od Ahiliona, 3km od mesta Benitses. Grad Krf se nalazi na 8km, dok je aerodrom udaljen 7 km. Ispred hotela se nalazi autobusko stajalište na 400m udaljenosti. Okružen bujnim zelenilom, udaljen je 800 m od plaže i samo 600 m od palate Ahileon. Ima bazen, restoran i teniski teren i nudi sobe sa pogledom na Jonsko more. Sobe su uku

Hotel Benitses Bay View Hotel

Hotel Benitses Bay View ★★★ - Benitses, Krf, Grčkase nalazi ma 400 m od Ahiliona, 3km od mesta Benitses. Grad Krf se nalazi na 8km, dok je aerodrom udaljen 7 km. Ispred hotela se nalazi autobusko stajalište na 400m udaljenosti. Okružen bujnim zelenilom, udaljen je 800 m od plaže i samo 600 m od palate Ahileon. Ima bazen, restoran i teniski teren i nudi sobe sa pogledom na Jonsko more. Sobe su ukusno nameštene i klimatizovane. Opremljene su TV-om i mini frižiderom, dok se besplatni toaletni pribor mogu naći u kupatilu. Restoran na licu mesta služi jela jonske i internacionalne kuhinje u unutrašnjoj trpezariji ili pored bazena. Tu je i snek bar, a dostupna je 24-časovna posluga u sobu. U krugu od 1,5 km, gosti će pronaći supermarket u kojem se mogu snabdeti svakodnevnim potrepštinama. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama hotela.

 

Položaj:

Benitses Bay View Hotel se nalazi ma 400 m od Ahiliona, 3km od mesta Benitses. Grad Krf se nalazi na 8km, dok je aerodrom udaljen 7 km. Ispred hotela koji je odličan izbor za letovanje na Krfu se nalazi autobusko stajalište na 400 m udaljenosti.

Smeštaj:

Hotel Benitses Bay View 3* ima ukupno 71 sobu. Sve sobe su standardne, sa pogledom na more ili baštu. Standard soba (20m2) sadrži francuski ležaj ili dva odvojena kreveta (mogućnost dodatnog ležaja-sofa/fotelja/krevet na rasklapanje), kupatilo tuš/kada, fen, klima (besplatna), mini-frižider, TV, balkon/terasa. Sve sobe se čiste svakodnevno, promena posteljine na svaka tri dana.

Usluga u hotelu Benitses Bay View 2*:

All inclusive (samoposluživanje, švedski sto), izbor više jela.

ALL INCLUSIVE KONCEPT:

  • Doručak: 07:30-10:00 Ručak: 13:00-15:00;
  • Večera: 19:00-21:00 Grickalice (bar kod bazena) 11:00-18:00;
  • Sladoled (samo za decu) bar kod bazena
  • Pića: bezalkoholna pića,sokovi,voda, lokalna alkoholna pića-uzo, votka,rakija, točeno pivo,lokalno vino, frape-kafa,instant kafa, čaj. Ostala alkoholna (flaširana , uvozna) pića uz doplatu.
  • Bar kod bazena: 10:00-19:00h, Glavni bar 19:15-24:00, posle 22h sve uz doplatu.

Hotel zadržava izmenu programa "All inclusive" bez prethodnog obaveštenja. Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" usluge kao i vreme obroka bez prethodne najave.

Sadržaj Benitses Bay View hotela:

Recepcija (24h), parking, bazen, wi-fi u javnim mestima( besplatno), restoran, bar, roštilj kod bazen.

Plaža hotela Benitses Bay View 2*:

Šljunkovito-peščana plaža, 800 m udaljena od hotela. Suncobrani i ležaljke uz doplatu na licu mesta.

Sport i zabava:

Razne animacije, Grčko veče (uz doplatu, jednom nedeljno), razne zabave.

Napomena:

Hotel ne dozvoljava boravak kućnim ljubimcima. Nema uslova za osobe sa posebnim potrebama. Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2022

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2022 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2022 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2022. u hotelu Benitses Bay View ★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2022.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije