Atlantica Grand Mediterraneo Resort

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Ermones
  • Atlantica Grand Mediterraneo Resort
  • 15 slika

Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa ★★★★★ - Ermones, Krf, Grčka se nalazi na zapadnoj obali Krfa, na Ermones plaži, na oko 25 minuta vožnje od aerodroma i grada Krfa (15 km). Nudi uslugu Noćenje sa doručkom ili polupansion ili All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Atlantica Grand Me

Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort

Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa ★★★★★ - Ermones, Krf, Grčka se nalazi na zapadnoj obali Krfa, na Ermones plaži, na oko 25 minuta vožnje od aerodroma i grada Krfa (15 km). Nudi uslugu Noćenje sa doručkom ili polupansion ili All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa Hotel se nalazi na zapadnoj obali Krfa, na Ermones plaži, na oko 25 minuta vožnje od aerodroma i grada Krfa (15 km). Hotel se kaskadno spušta ka plaži, a postoji i panoramski lift koji goste dovozi do same plaže.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 267 soba: standardne sobe, single sobe, superior sobe, deluxe sobe, deluxe suit i deluxe villa. Sobe su veličine 32 m2, sa balkonom od dodatnih 12 m2. Sve smeštajne jedinice imaju: balkon ili terasu, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, besplatan WiFi, besplatan sef.

Usluga u hotelu Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa Hotel 5*:

Noćenje sa doručkom ili polupansion ili All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto).

Sadržaj Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa hotela:

3 restoran, 2 bara, Wellness & Spa centar sa zatvorenim bazenom, otvoreni bazen, žičara do/od plaže, gift shop, mogućnost organizovanja ekskurzija i ronjenja, fitnes centar, centar za sportove na vodi i ronilački centar, konferencijska sala kompletno opremljena sa audio video opremom, internet kutak, TV soba, igraonica.

Plaža:

Hotel Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa Hotel 5* se nalazi na Ermones plaži, do koje se dolazi žičarom sa svih nivoa hotela.

Napomena:

Hotel ne prihvata decu ispod 16 godina.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.Lokacije