Angela Corfu Hotel & Apartments

Hotel Angela Hotel & Apartments ★★ - Gouvia, Krf, Grčka je porodični hotel koji pored hotelskih soba ima i sobe apartmanskog tipa. Nalazi se van centra Guvije, na oko 800 m od najbliže plaže, nudi uslugi Noćenje sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto) i idealan je za one koji žele da istražuju ostrvo Krf tokom leta 2021. Položaj: Hotel Angela je porodični hotel koji pored hotelskih soba ima i

Hotel Angela Corfu Hotel & Apartments

Hotel Angela Hotel & Apartments ★★ - Gouvia, Krf, Grčka je porodični hotel koji pored hotelskih soba ima i sobe apartmanskog tipa. Nalazi se van centra Guvije, na oko 800 m od najbliže plaže, nudi uslugi Noćenje sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto) i idealan je za one koji žele da istražuju ostrvo Krf tokom leta 2021.

 

Položaj:

Hotel Angela je porodični hotel koji pored hotelskih soba ima i sobe apartmanskog tipa. Nalazi se van centra Guvije. Udaljen je od grada Krfa oko 8 km, a od aerodroma oko 9 km. U okolini se nalazi mnoštvo taverni i restorana sa raznolikom ponudom.

Smeštaj u hotelu Angela:

Kompleks ima 33 smeštajne jedinice, hotelske sobe su klasične dovokrevetne, dok su smeštajne jedinice apartmanskog tipa u stvari studija sa bračnim ležajem i sofom na razvlačenje, a imaju i kuhinjski deo.

Sve sobe i studija imaju kupatilo sa tušem, frižider, ketler, SAT TV, balkon i klimu uz doplatu (7 eur po sobi / dnevno). Neke sobe i studija imaju i sef uz doplatu od 10 € nedeljno.

Usluga:

Noćenje sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto).

Sadržaj:

TV soba-lobby, restoran, besplatan parking, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, sef (uz doplatu), bazen sa ležaljkama i suncobranima i dečije igralište.

Plaža:

Hotel Angela je udaljen oko 800 m od najbliže plaže.

Sport i zabava:

Otvoren bazen.

Naše mišljenje:

Idealan za goste koji žele da istražuju i obilaze ostrvo.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u Angelina Hotel & Apartments - Sidari, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.

 


Sadržaji

  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije