Palapart Hotel Gikas

  • Palapart Hotel Gikas
  • 12 slika

Hotel Palapart Gikas Luxury ★★ - Gouvia, Krf, Grčka nalazi se u regiji Guvija, 10 km od grada Krfa i aerodroma i od Glifade 13 km. Nalazi se 400 m od plaže. Renoviran je u periodu 2016-2018. godine, nudi uslugu Najam studija i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Objekat Palapart Gikas Luxury nalazi se u regiji Guvija, 10 km od grada Krfa i aerodroma i od Glifade 13 km. Nalazi se 4

Hotel Palapart Hotel Gikas

Hotel Palapart Gikas Luxury ★★ - Gouvia, Krf, Grčka nalazi se u regiji Guvija, 10 km od grada Krfa i aerodroma i od Glifade 13 km. Nalazi se 400 m od plaže. Renoviran je u periodu 2016-2018. godine, nudi uslugu Najam studija i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Objekat Palapart Gikas Luxury nalazi se u regiji Guvija, 10 km od grada Krfa i aerodroma i od Glifade 13 km. Nalazi se 400 m od plaže.

Smeštaj:

Hotel Palapart Gikas Luxury poseduje ukupno 68 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade sa površinom preko 4500 m2 renoviranih tokom 2016-2018 godine. Obuhvata 60 standardnih soba, 5 apartmana i 3 suite soba.

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, Wi-Fi besplatan u sobama i javnim prostorijama u hotelu, sef (uz doplatu), klima uredjaj (uz doplatu), čajna kuhinja sa frižiderom, set za kafu i čaj sa ketlerom, LCD TV, terasu/balkon.

Sadržaji Palapart Gikas Luxury hotela:

Otvoreni bazen, dečiji bazen, fitnes centar, dečije igralište, igralište na otvorenom, Wi Fi u lobiju hotela i u sobama, besplatan parking. Dodatno se plaća na licu mesta: sef 1,5 eur/dnevo, klima uredjaj 6 eur/dnevno po sobi.

Plaža:

Peščana koja je udaljena oko 400m od hotela Palapart Gikas Luxury 2*.

Usluga:

Najam studija.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije