Sirena Beach Hotel

Hotel Sirena Beach ★★★ - Gouvia, Krf, Grčka, smešten u u mestu Guvija, 500 m od marine, 30 m od plaće, 7 km od centra grada Krfa i 9 km od aerodroma i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Nudi uslugu na bazi noćenja sa doručkom, švedski sto, samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za večeru - švedski sto, samoposluživanje. Položaj: Hotel Sirena Beach se nalazi u mestu

Hotel Sirena Beach Hotel

Hotel Sirena Beach ★★★ - Gouvia, Krf, Grčka, smešten u u mestu Guvija, 500 m od marine, 30 m od plaće, 7 km od centra grada Krfa i 9 km od aerodroma i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Nudi uslugu na bazi noćenja sa doručkom, švedski sto, samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za večeru - švedski sto, samoposluživanje.

 

Položaj:

Hotel Sirena Beach se nalazi u mestu Guvija, 500 m od marine, 7 km od centra grada Krfa i 9 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Sirena Beach poseduje 24 smeštajnih jedinica, jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, mini frižider, sef, telefon, klima uredjaj, SAT TV, terasu/balkon.

Usluga:

Na bazi noćenja sa doručkom, švedski sto, samoposluživanje - izbor više jela. Postoji mogućnost doplate za večeru - švedski sto, samoposluživanje.

Doručak: 07:00-10:15 h.

Plaža:

Šljunkovita, nalazi se 30 m od hotela Sirena Beach 3*. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Sadržaj Sirena Beach hotela:

Recepcija 24h, ostava za prtljag, besplatan Wi-Fi internet u javnim prostorijama u hotelu, krevetac za bebe, poziv za buđenje, animacioni programi i aktivnosti, zamena peškira (uz zahtev).

Restorani i barovi:

Glavni bar, Snack bar u hotelu Molfetta beach, 2 bara na plaži.

Napomena:

*Nema uslova za osobe sa posebnim potrebama.

 

 
Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krf
Krf mapa
Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.
Krf leto 2021
Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Michelangelo Beach - Kassiopi, Krf.
Veliki izbor hotela kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.
Krf plaže
Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.
Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu
Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika.


Lokacije