Andreas Pool Apartments

  • Andreas Pool Apartments
  • 13 slika

Hotel Andreas Pool Complex ★★★ Ključa - Kassiopi, Krf, Grčka se nalazi u srcu Kasiopia, ušuškan u mirnoj ulici, nadomak restorana, barova, supermarketa i ostalih sadržaja koje nudi malo ali vrlo živahno mesto. Od gradske plaže je udaljen oko 250 m i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hotel Andreas Pool Complex se nalazi u srcu Kasiopia, ušuškan u mirnoj ulici, nadomak restorana,

Hotel Andreas Pool Apartments

Hotel Andreas Pool Complex ★★★ Ključa - Kassiopi, Krf, Grčka se nalazi u srcu Kasiopia, ušuškan u mirnoj ulici, nadomak restorana, barova, supermarketa i ostalih sadržaja koje nudi malo ali vrlo živahno mesto. Od gradske plaže je udaljen oko 250 m i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Hotel Andreas Pool Complex se nalazi u srcu Kasiopia, ušuškan u mirnoj ulici, nadomak restorana, barova, supermarketa i ostalih sadržaja koje nudi malo ali vrlo živahno mesto. Od gradske plaže je udaljen oko 250 m.

Smeštaj:

  • Studio 03 (max 3 osobe): dva standardna ležaja, krevet na rasklapanje (žičana konstrukcija), kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa garniturom za sedenje, klima uredjaj uz doplatu.
  • Studio 04 (max 4 osobe): dva standardna ležaja, 2 kreveta na rasklapanje (žičanja konstrukcija), kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa garniturom za sedenje, klima uredjaj uz doplatu.
  • Apartman (max 5 osoba): dve odvojene spavaće sobe sa po dva standardna ležaja, 2 kreveta na rasklapanje (žičana konstrukcija), odvojen kuhinjski prostor (frižider, šporet, sudopera, trpezarijski sto i stolice), balkon sa garniturom za sedenje, klima uredjaj uz doplatu.

Usluga u hotelu Andreas Pool Complex :

Najam apartmana ili studija.

Sadržaj Andreas Pool Complex hotela:

Poseduje recepciju, bazen koji gosti mogu da koriste uz konzumaciju pića za pool barom, parking.

Posebno se plaća na licu mesta: klima uređaj 5 eur dnevno/po klimi po sobi, krevetac 3 eur dnevno.

Plaža:

Hotel je udaljen oko 250m od gradske plaže (šljunkovita plaža). Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoren bazen.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Andreas Pool Complex ★★★ Ključa - Kassiopi, Krf

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika.