Ariti Apartments

  • Ariti Apartments
  • 8 slika

Hotel Ariti Complex ★★★ Ključa - Kasiopi, Krf, Grčka se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Krf u mestu Kasiopi. Od grada Krfa je udaljen oko 35km a od aerodrome oko 37km, od centra mesta Kasiopi je udaljen oko 300m. U neposrednoj bilizini kompleksa se nalaze prodavnice, barovi i restorani i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hotel Ariti Complex se nalazi na severo-istočnoj o

Hotel Ariti Apartments

Hotel Ariti Complex ★★★ Ključa - Kasiopi, Krf, Grčka se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Krf u mestu Kasiopi. Od grada Krfa je udaljen oko 35km a od aerodrome oko 37km, od centra mesta Kasiopi je udaljen oko 300m. U neposrednoj bilizini kompleksa se nalaze prodavnice, barovi i restorani i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Hotel Ariti Complex se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Krf u mestu Kasiopi. Od grada Krfa je udaljen oko 35km a od aerodrome oko 37km, od centra mesta Kasiopi je udaljen oko 300m. U neposrednoj bilizini compleksa se nalaze prodavnice, barovi i restorani.

Smeštaj:

Ariti apartmani su kompleks studija i apartmana koji su rasporedjeni u tri zgrade okružene zelenilom. U ponudi su studija za max 3 osobe I apartmani za max 4-5 osoba. Svaki studio ili apartman ima klima uredjaj (uz doplatu), mini frižider, kupatilo (tuš/WC), mini kuhinju, balkon ili terasu.  Krevetac na upit – 3 eur dnevno.

Usluga u hotelu Ariti Complex :

Najam apartmana ili studija.

Sadržaj Ariti Complex hotela:

Recepcija, otvoren bazen sa terasom za sunčanje, bar pored bazena, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama, TV sala, ležaljke i suncobrani pored bazena, parking.

Posebno se plaća na licu mesta: klima uredjaj 5 eur dnevno/po klimi po sobi, krevetac 3 eur dnevno, bilijar.

Plaža:

Hotel Ariti Complex je udaljen oko 400m od šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoren bazen.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Ariti Complex ★★★ Ključa - Kassiopi, Krf

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika.



Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije