Captains Studios & Apartments

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Kavos
  • Captains Studios & Apartments
  • 7 slika

Hotel Captain’s Apartmani 2 ključa - Kavos, Krf, Grčka je odličan izbor za letovanje na krfu 2021. Položaj: Captain’s apartmani se bave ugostiteljstvom od 1979 godine. Nalazi se u oblasti Kavos/Lefkimmi, na glavnom putu na 800 m od centra Kavosa, na 3 km od luke Lefkimmi i 45 km od grada Krfa i aerodroma. Najbliži supermarket, stanica autobusa i plaža su udaljeni oko 50 m. Smeštaj: Captain’s apart

Hotel Captains Studios & Apartments

Hotel Captain’s Apartmani 2 ključa - Kavos, Krf, Grčka je odličan izbor za letovanje na krfu 2021.

Položaj:

Captain’s apartmani se bave ugostiteljstvom od 1979 godine. Nalazi se u oblasti Kavos/Lefkimmi, na glavnom putu na 800 m od centra Kavosa, na 3 km od luke Lefkimmi i 45 km od grada Krfa i aerodroma. Najbliži supermarket, stanica autobusa i plaža su udaljeni oko 50 m.

Smeštaj:

Captain’s apartmani sastoje se iz 2 zgrade, ima 4 apartmana sa 2 spavaće sobe (max.4 osobe) i 8 studia (max.2 osobe). Sobe imaju: kupatilo sa tuš/WC, kuhinjom, frižiderom, klima, sef (uz doplatu), balkon/terasu.

Sadržaj Captain’s apartmana:

Otvoreni bazen sa ležaljkama, snek bar, Wi-Fi, parking, rent-a-car.

Usluga:

Najam.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Lokacije