Rossis Hotel

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Mesongi
  • Rossis Hotel
  • 12 slika

Hotel Rossis ★★ - Mesongi, Krf, Grčka je tradicionalno porodičan hotel još od 1960. god. gde se poštuje nasleđe i kultura Grčke. Glavni hotelski kompleks se nalazi uz samo more, dok je apartmanski kompleks udaljen par stotina metara od mora. Od grada Krfa je udaljen oko 22km a od aerodroma oko 19km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela. Položaj: Rossis hotel je trad

Hotel Rossis Hotel

Hotel Rossis ★★ - Mesongi, Krf, Grčka je tradicionalno porodičan hotel još od 1960. god. gde se poštuje nasleđe i kultura Grčke. Glavni hotelski kompleks se nalazi uz samo more, dok je apartmanski kompleks udaljen par stotina metara od mora. Od grada Krfa je udaljen oko 22km a od aerodroma oko 19km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela.

 

Položaj:

Rossis hotel je tradicionalno porodičan hotel još od 1960. god. gde se poštuje nasledje i kultura Grčke. Glavni hotelski kompleks se nalazi uz samo more dok je apartmanski kompleks udaljen par stotina metara od mora. Od grada Krfa je udaljen oko 22km a od aerodroma oko 19km i dobar je izbor za letovanje na Krfu.

Smeštaj:

Hotel Rossis 5* ima u ponudi: standardne i superior sobe koje se nalaze u glavnoj hotelskoj zgradi kai i studija i apartmane koji se nalaze u apartmanskom delu kompleksa. Svaka soba ima klima uredjaj (besplatan), mini frižider, SAT TV, sef, kupatilo (tuš/WC), fen, balkon ili terasu, Wi-Fi interntet.  Krevetac na upit – besplatan

Usluga:

Noćenje sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela.

Sadržaj hotela Rossis:

Hotelska recepcija, restoran, bar, sneck bar, mini biblioteka, besplatan Wi Fi internet u celom hotelu, besplatan sef.

Plaža:

Hotel Rossis se nalazi uz samo more - plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Sport i zabava:

Tri otvorena bazena, deo bazena za decu, 4 tobogana, ležaljke i suncobrani pored bazena bez doplate, pikado, stoni tenis, tenis, teretana, aerobik, odbojka na plaži, košarka, mini klub, za decu, igralište, mini diskoteka, večernja animacija.

Hotelske usluge uz doplatu, prema pravilima hotela Rossis 5*: sala sa video igrama, bilijar, SPA usluge, sauna, sportovi na vodi.

 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2022

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2022 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2022 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2022. u hotelu Rossis ★★ - Mesongi, Krf, Grčka.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2022.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Lokacije