Alkyon Hotel

  • Alkyon Hotel
  • 11 slika

Hotel Alkyon Hotel ★★- Sidari , Krf, Grčka se nalazi u mestu Sidari, na severozapadnoj obali Krfa, udaljen oko 100 m od plaže, nudi uslugu polupansion ( doručak i večera) – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela i dobar je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Alkyon hotel se nalazi u mestu Sidari, na severozapadnoj obali Krfa. Od samog mesta je udaljen 300m a, od glavnog grada Krfa o

Hotel Alkyon Hotel

Hotel Alkyon Hotel ★★- Sidari , Krf, Grčka se nalazi u mestu Sidari, na severozapadnoj obali Krfa, udaljen oko 100 m od plaže, nudi uslugu polupansion ( doručak i večera) – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela i dobar je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Alkyon hotel se nalazi u mestu Sidari, na severozapadnoj obali Krfa. Od samog mesta je udaljen 300m a, od glavnog grada Krfa oko 36 km, dok se aerodrom nalazi oko 37 km od hotela. Autobusko stajalište je u neposrednoj blizini hotela.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 94 smeštajne jedinice raspoređene u dve zgrade sa tri sprata i jednoj anex zgradi. Sve standardne sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, klimu (uz doplatu), frižider (uz doplatu). Hotel raspolaže i sobama za osobe sa posebnim potrebama.

Usluga u hotelu Alkyon Hotel 2*:

Polupansion ( doručak i večera) – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela.

Sadržaj Alkyon hotela:

Recepcija koja radi 24h, sef (uz doplatu od 1€ dnevno po smeštajnoj jedinici), restoran, bar, parking, bašta.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: rent-a-car, bežični internet, menjačnica.

Plaža:

Hotel Alkyon Hotel 2* je udaljen oko 100 m od plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, igralište za decu, karaoke, bilijar, igraonica. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije