Angelina Hotel

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Sidari
 • Angelina Hotel
 • 13 slika

Hotel Angelina Hotel & Apartments (C klasa) - Sidari, Krf, Grčka prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji osi oznaku C klasa. Nalazi se u poznatom letovalištu Sidari, peščana plaža je oko 250 m od Angelina Hotel & Apartments, moderan je i prostran apart-hotel, idealan za odmor porodica i parova i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Angelina Hotel & Apartments je moderan i prostran

Hotel Angelina Hotel

Hotel Angelina Hotel & Apartments (C klasa) - Sidari, Krf, Grčka prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji osi oznaku C klasa. Nalazi se u poznatom letovalištu Sidari, peščana plaža je oko 250 m od Angelina Hotel & Apartments, moderan je i prostran apart-hotel, idealan za odmor porodica i parova i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Angelina Hotel & Apartments je moderan i prostran apart-hotel, idealan za odmor porodica i parova. Smešten je u poznatom letovalištu Sidari, na severnoj obali Krfa. Udaljen je oko 40 km od grada Krfa.

Smeštaj Angelina Hotel & Apartments:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 50 u dvospratnom objektu (studio: dva odvojena kreveta i apartmani sa 2 spavaće sobe - dva odvojena kreveta u svakoj sobi). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, balkon/terasu, SAT TV, mini frižider,  sef, telefon, klima uredjaj (uz doplatu). Sve sobe imaju dva standardna ležaja (mogu se spojiti).

Posebno se plaćaju prema pravilima Angelina Hotel & Apartments: klima (5 eur dnevno - plaćanje na licu mesta), sef (3 eur dnevno - plaćanje na licu mesta), telefon. Dečji krevetac je na upit.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion ili pun pansion - samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela.

Sadržaj:

Recepcija, menjačnica, taverna, bar, restoran. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: sef, rent-a-car, parking i klima. Wi-fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan.

Plaža:

Poznata peščana plaža je oko 250 m od Angelina Hotel & Apartments. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sport i zabava u Angelina Hotel & Apartments:

Dva otvorena bazena sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, veče zabave, sportovi na vodi na plaži (uz doplatu).


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u Angelina Hotel & Apartments - Sidari, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije