Olga's Hotel & Pool

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Sidari
  • Olga's Hotel & Pool
  • 10 slika

Hotel Olga Aparthotel ★★★ - Sidari, Krf, Grčka se nalazi na 1 km od centra mesta Sidari i na samo 50 m od kanala D’Amour i plaže. Najbliži supermarket se nalazi na cca.100 m i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hotel Olga Aparthotel se nalazi na 1 km od centra mesta Sidari i na samo 50m od kanala D’Amour i plaže. Najbliži supermarket se nalazi na cca.100m. Smeštaj: Hotel Olga Apa

Hotel Olga's Hotel & Pool

Hotel Olga Aparthotel ★★★ - Sidari, Krf, Grčka se nalazi na 1 km od centra mesta Sidari i na samo 50 m od kanala D’Amour i plaže. Najbliži supermarket se nalazi na cca.100 m i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Hotel Olga Aparthotel se nalazi na 1 km od centra mesta Sidari i na samo 50m od kanala D’Amour i plaže. Najbliži supermarket se nalazi na cca.100m.

Smeštaj:

Hotel Olga Aparthotel raspolaže sa studijima i apartmanima sa 1 spavaćom sobom. Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom/tušem, fen, frižider, telefon, TV, klima uredjaj (uz doplatu 6,5 EUR, plaća se na licu mesta), balkon/terasu.

Usluga u hotelu Olga Aparthotel :

Najam apartmana ili studija.

Sadržaj Olga Aparthotel hotela:

Otvoreni bazen sa delom za decu, sef (uz doplatu, 3 EUR/dnevno), menjačnica, bar pored bazena, a’la carte restoran, SAT TV, dečije igralište, parking, internet ugao.

Plaža:

Hotel Olga Aparthotel je udaljen oko 50m od plaže - D'Amor beach.

Sport i zabava:

Otvoren bazen.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Olga Aparthotel ★★★ - Sidari, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika.Lokacije